Värsta kapet.

Alltså jag är så himla nöjd och glad över dom nya sofforna, vilket rackarns kap alltså. Tacka vet jag blocket!


Hela havet stormar.

Hej och hå, inte en lugn stund hemma hos Näsman/Planebo som vanligt. Senaste rycket blev spontaninköp av två nya megasoffor utan att måtta först, resultatet blev en kväll fylld av puzzle och ett riktigt parti av hela havet stormar. Nu är vi ÄNTLIGEN klara, blev mysigt!


Relationship.

Hmm, relationer är ju mycket intressanta... Nu syftar jag mer på det mellan vänner än älskare. Man slutar ju verkligen aldrig förvånas!


Full rulle.

Här går allt i ett, tänker ofta att jag ska skriva men glömsk som jag är går den tanken snabbt förbi. Godmorgon på er! Är på väg till jobbet, härliga tider. Jag har hunnit klippa både mig och mammas hund, kolla på bröllopslokal och beställa hem lite grejer från tradera sen sist. Och träffat Sussis underbara lilla dotter, men vet ej om hon får bli exponerad här. Här har ni iallafall lite bilder!!


Mormor på besök.

Wiiie, min lilla mormor är här. Allt för länge sedan vi sågs, jag och Magnus fick världens finaste förlovningspresent av henne också. Plus att hon hade med sig massa norskt gotti gotti härliga tider.
Hon är allt bra min mormor, snart 85 år och pigg som en nötkärna. Nyligen hemkommen från Island där hon vandrat med sin "pojkvän", tuffing.
.
Mormor, Pojkvännen Ulf, Jag och Farmor 2009.

Hjälp?

Jag har ångest, klädångest mer bestämt.
Den 6 Oktober ska jag på bröllop till världens gulligaste tjej, vi ska bo på ett slott.. Ni förstår vart ribban ligger va?! Men vad i hela fridens namn ska jag ha på mig?
Jag som har tusen miljoner kläder har inget som passar tillfället, hjälp mig.
.
2 nyårsfiranden med snygga klänningar, synd  bara att svart är förbjudet. BLÄ!
.


 

Kuala Lumpur.

Äntligen hittade jag datorsladden till min trasiga rosa kamera, må den vila i frid. Råkade ta ett par bilder utan minneskort på våran Asien-trip och har fantiserat om att dom var helt fantastiskt vackra. Tji fick jag, men en var ganska fin iallefall.
.



 

Finder's keeper.

Åh vad glad man kan bli av småsaker, skulle leta efter ett kort i en låda idag och hittade istället en annan glad överraskning. Magnus jättegulliga mormor och hennes Rolle hade gett oss påskpresent iform av riksdaler. Totalt bortglömda men extra uppskattade!! Tack igen!


Moraltant.

Jag saknar mina sånna där riktiga tänkar inlägg, gällande moral och mina åsikter om allt möjligt. Ska fila lite på ett par sådana, nu ska vi strax in till stan och köpa bord.
Gud så härligt det känns med höst, Bill bara mysa ner mig och linda in mig i filtar och dricka te och rödvin. Mmmmmmmm...!

Förra hösten i upsala.


Min fina lillis.

Alltså tänk vad jag är lyckligt lottad som fick en sån fin sladdis bror.


Donut.

Idag har jag lärt mig hur man gör en snygg donut i håret, kom kom allihopa så ska jag göra er snygga. Vill som alltid när jag lär mig något nytt utföra detta på alla runtomkring.


Njuter.

Alltså det är inte klokt vad man mår bra bara av lite solsken, sitter på balkongen med en kopp kaffe och suger in varenda solstråle. Man får passa på så länge det varar.


På Bilan i Rotebro.

En helt vanlig dag på Bergkälla.


Oh no, inte nu igen.

Hösten är här och ni som känner mig vet vad det är dags för då..
.
Varje höst får jag ett sånt himla sug efter förändring, göra något nytt, framförallt gällande mitt hår.
Förut färgade jag alltid håret brunt, men jag har insett att det nog inte passar mig.
Då återstår klippet, kort kort kort..
.
Så like it or not, min blogg. Här kommer korthårig bilder, again.
.


Så, vad säger vi om något i den här stilen?!


Grekland



Jajamensan, här har ni en bomb med bilder från Grekland, kanske så ni trillar av stolen och inte mäktar med. Jag tycker om dom iallafall, klickade lite i blindo. Men what´s not to like liksom. hehehe.

La neta.

Det här är hösten då jag ska börja med många nya saker, bland annat har jag och Sara bestämt att vi ska prova många nya resturanter. Ihop med våra karlar ska vi ha parmiddagar varannan vecka, ska bli JÄTTE trevligt/spännande. Idag började vi på en riktig tvärgats pärla med namnet ovan, urgott och mycket prisvärt.


Never will.

Jag vill också vara tuff, snygg och inspirerande. Ska det bli i höst det sker?! Stay tuned.


RSS 2.0