Stambyte suger.

Idag väcks jag av en arg mamma som ringer och frågar varför jag inte lämnat nyckeln till husmästaren eller vad det hette. Jag trodde dom skulle vara hos mig nästa vecka då vi planerat att fly till Kallhäll, men tji fick jag. Självklart ska dom hålla på att böka där hemma när jag har supersovmorgon, vilken skit alltså! Så nu är jag hos lilla mamsen.
Så ikväll ska vi vell packa ihop en liten kappsäck var och fly vår kos för en stund..

Vuxenpoäng.

Vi har köpt en kyl och frys och en mikro, så nu har vi en stor kartong och ett extra kylskåp i vardagsrummet!
jippi.
dsfsdfsdf

Awsome!

haha jag skrattar ihjäl mig, fy vad blåst jag verkar när man läser vad jag skrivit. Men det kanske fiksar till sig lite med tiden om jag börjar skriva här lite oftare, eller så är jag helt enkelt född lite såhär helt enkelt.. hoho!
I mitt hem är det nu stamrenovering, tror det heter så, det är jätte skojsigt förstår ni, inget vatten förens efter fem om dagarna, i FEM veckor. Det är så himla underbart förstår ni. Och som lite extra soliga nyheter fick jag läsa att när dom är i min lägenhet och pysslar nästa vecka, ja då finns det en stilig liten typ "bajamaja" dusch ute på parkering som jag får använda. Tack och lov för att jag har andra alternativ på att bo den veckan..
Men så nu tänkte jag faktiskt passa på att bli lite ren när jag ändå kan.
Hej hopp så länge!
öklkölköl

Home sweet home..

Här sitter då jag som en annan fjant och gör ingenting, har jobbat hela kvällen och ska upp tidigt imorgon, kuuuuul. Ska jag börja lite med den här bloggen igen eller vad säger ni folket?
Det är ju ändå rätt så skojsamt, ibland, typ, när jag är övertrött och kommer med alla mina puckade funderingar. 
Sen då till något helt annat mina kära vänner kan jag tala om att imorn när jag stiger upp, ja då kommer det kännas ungefär såhär varmt och mysigt ute..
klööklöl 
Oj vad stor den där vart då, var så länge sedan man pysslade med det här så man minns ju knappt ingenting, man blir som man umgås eller hur var det?! Det ser iallafall inte så lovande ut på värmefronten på smhi imorn..
  Men jag skulle vilja säga såhär att det är en jätte jobbig tid just nu, man vet varken ut eller in när det kommer till vad man ska ta på sig på morgonen, det är en sånhär typ "mittemellan tid".. Eller är det bara jag...?
Dagen i-lands problem!

GRYM helg!

Tackar, bugar och bockar!
klköl
Jag saknar min man, kom hem hit ;/

Nu är det fest!!!

Det var ett tag sen käraste blogg, men nu tänkte vi att det var dax, radarparet är på g igen!
Hej hopp!
sdfsdfsdfdfsdfsdfsf

RSS 2.0