Trevlig Valborg!


Raise your glass!

Idag önskar jag min fina mamma ett stort hurra på sin födelsedag!!! Ikväll bjuds det på finmiddag i casa de Martine och Magnus, min superkock ska slå på stort! Mamma har nog druckit någon sorts magisk dryck, eftersom hon fyller 28 varje år, mysko det där! Bilden är tagen för exakt ett år sedan, tänk då var man barbent och brun. Grattis igen lilla mamma!!


Är det för jag är blond igen?!

Är ju som bekant jättekänslig när det kommer till laktos, har ju fått ge upp min favorit dryck, mjölk. Igår efter jobbet var jag jättehungrig och gick och köpte bästa mellanmålet, youghurt och crunchy. Gluffsade i mig en jättetallrik framför tvn, efter en stund börjar jag få värsta mega kramperna i magen och mår jätteilla. Jag kan verkligen inte förstå varför, när Magnus kommer han hem frågar han om det kan vara något jag ätit. Då trillar polletten ner, juste jag har ju köpt vanlig yoghurt. Jag går och lägger mig och tänker inte mer på det, vaknar idag och det första jag gör är att hälla upp en enorm tallrik med samma sak som igår utan att ägna en tanke åt gårdagen. Efter en stund börjar det bubbla utav bara satan i magen och den är totalt i uppror, jag fattar ingenting. Pratar i telefon med Magnus och säger att det är något fel med min mage, samma sekund kommer jag på vad jag ätit till frukost. Är det möjligt att bli mer korkad?!


Looking forward to spring.


Sann kärlek.

Kärlek är när din sambo ser på dig att du är hungrig och spontant kommer med det godaste kvälls-gottet du vet, snabbmakaroner med permesan.


Break.

Jag står inför valet och kvalet av ett ilandsproblem, som vanligt då alltså. Hehehe. Jag hatar att sova på rasten, jag känner mig så himla lat. Men jag är så sinnessjukt trött, har därför gett upp efter 30 minuters kamp mot tunga ögonlock. God natt för en stund!


Söndagsmys.

Magnus är på fotboll så min söndag middag består av sushi och gossip Girl, inte så illa ändå.


Vuxenpoäng.

Igår var vi hemma hos mamma på middag, hennes kusin var där och skrattade gott åt mitt prat om försäkringar och fina dukar på hemtex. Sen när vi kom hem på kvällen (alltså typ vid 00:30 en lördagkväll) satte sig Magnus och deklarerade, har vi äntligen växt i "vuxen rollen"?!


Magnus <3 Martine

Till dig som undrar hur länge jag och Magnus varit ihop så är svaret att Magnus stått ut med mig i 3 år i juni. Barn väntar vi med ett tag till, så mamma du kan vara lugn. Hoho!


T.G.I.F.

Äntligen fredag, jag njuter till fullo av min andra lediga helg på raken. Gud så lyxigt!! Peppar med glee i lurarna, sitter på tåget mot Karlberg! Ska möta min "mini mamma" och fira en milstolpe i hennes liv, grattis till dig!


Idiot.

Jag är sinnessjukt morgontrött, just precis när jag vaknar går jag i en dimma. Inte att jag blir arg eller sådär som vissa, jag vet bara knappt vad jag heter och det ungefär allt jag vet. Detta visades prov på idag, klockan är 20 över 6 och jag är på jobbet, börjar om 40 minuter och förstår verkligen inte hur jag kunde lyckas med detta. Men men, får Vell försöka vara lite produktiv.. Tror det var för sommaren när jag vaknade 04:00 och trodde jag försovit mig, reagerade inte på tiden förens jag kom till busshållsplatsen och såg vad klockan var. Hohoho!


Off again.

Går till jobbet nu i min tuffa tröja, den säger att life is sweet. Kunde inte sagt det bättre själv.


Du gör mig så lycklig.

oåp
oåpopå
läölöä
oåpoåp

Little ones.

Kan väl tjata till leda om hur roligt jag tycker det är med gamla bilder, jag ser ju för visso likandan ut som jag gjorde på dagis. Magnus menar att han inte heller förändras, men kolla bara här.
.
2009
oåpfspå
.
2012
oåpoåp

Mot nya tider.

Det kommer ske lite changes inom en snar framtid, inget världsomspännande direkt. Men ändå. Dessutom kommer snart en kär gammal vän åter till Svea rike, kunde inte vara gladare.
.
opåoåpoåpdfgopåd

Light up.

Gud så stämningsfullt och mysigt lite tända ljus gör det, kan inte få nog. Är lite rädd att min förkärlek ska gå över styr och förvandla vårat vardagsrum till något obehagligt altar liknande. Ni får säga till om ni börjar märka symtom på detta.


Nya fina balkongen.

Vi har provat solen på "ballen" idag, mycket väl godkänt blir betyget. Gud sicken underbar dag.


Rökelse.

Det luktar Thailand i hela lägenheten, det väcker blandade känslor. Mest längtan och glädje!
Magnus menar att bilden kan misstolkas, jag hoppas att ni är mindre barnsliga än honom.


Mysfaktor.

Min provisoriska lösning för våra nya hyllor över soffan, dricksglas.


Välförtjänt torsdagsmys.

Jag har aldrig så roligt som med den här filuren! Och Gud så snyggt han ordnat hemma också! Visar imorgon, ursnyggt verkligen!


Fix och don.

Nu händer det grejer här, vi borrar och skruvar för fullt. Eller det är Vell mest Magnus som skruvar, jag svär meSt för jag kan inte med tålamodskrävande saker. Stor eloge till folk med pillerjobb! Liten väggspegel i sovrummet, more ro come!


Ledig tisdag.

Vad har jag gjort på min lediga dag, shoppat, legat på soffan, städat kanske ni tänker. Men ni har alla fel, för jag med hjälp av Magnus gulliga mormor sytt vete värmekuddar till min tant på jobbet. Titta så fina dom blev! Jag har faktiskt sytt dom alldeles själv, men med hjälp och pepptalk hela vägen. Är superstolt!


Bokrea.

Fyndade lite förra veckan, halva rea priset. 60 riksdaler för dessa 2!


Mysterium.

Med tanke på att vi varken har p-plats, bil eller ens körkort för den delen tyckte jag att det var lite komiskt att den här lappen låg nedanför brevnedkastet när jag vaknade igår.


Finfrämmande.

Mamma och Marius är här och inviger nya balkongen, snacka om vardagslyx.


1 år sedan igår.

För ett år sedan igår kom vi hem från Thailand, fysjutton vad tiden går fort. Jag vill tillbakaaaaaaa!!! Någon vacker dag så ska vi dit igen, sådeså!!


Baby doll doll doll Rock 'n roll roll roll.

Har äntligen lyckats förnya mitt spotify, funkar inte på min egen dator för den är så gammal och skruttig. Så nu är det musik varje vaken minut, härligt! Hittat hur man lyssnar på dom mest populära nya låtarna, godmorgon tänker ni hurra hurra säger jag. Här är för övrigt en bild från den otroligt lyxiga brunchen Ullis bjöd på i söndags, vilken kock!


Vårfint.

Ska det vara så ska det, börjar få riktigt fint på balkongen. Vilken tur att man valde att bli ihop med en sån handyman.


RSS 2.0