Little black dress.

Köpte ny klänning idag, mycket nöjd över denna.


Dentist.

Ska strax åka och bli ruinerad, älska tandläkaren. Hmm, inte. Magnus hade köpt en extra sushi till mig igår som jag nu avnjuter till lunch, snacka om grymt.
.
öö

Sushi.

Jag har världens bästa boyfriend, kommer hem till ett rent och fint hem, sushi och gurka/morötter med dip. Kan inte tänka mig något bättre efter en jobbhelg. Nu har vi Söndagsmys.


AW!

Godnatt, vi ses imorgon!


Woody!

Vi sitter hemma hos mami och kollar på programmet Woody som jag, alex och Amanda var med i. Jag garvar ihjäl mig, alla vi gör det. Hur FUL var jag egentligen???


All Ways Lead To Rome.

Jag fyller år om en vecka, herregud så fort tiden går. Har fått veta att min AWSOME BOYFRIEND ska bjuda mig på en weekend till Rom i slutet av November, världens grymmaste födelsedagspresent. Jag läääääängtar!!
Så sjukt lyxigt att få resa bort över helgen och bara äta gott, dricka gott, umgås och se vackra saker. Jag har varit i Rom förut, räknade ut att det var 10 år sedan. Jag älskade staden och ser så sjukt mycket fram emot att få besöka den igen, nu med världens bästa Magnus.
.
Du är bäst och jag älskar dig finaste.
.
Sist jag var i Rom.
oåpoåp
pp
ll
ll

Nordea.

En sak som jag tycker är ganska roligt, det är att jag är förmånskund hos Nordea. Förut har man alltid fått sitta i telefonkö när man vill dom något, nu kommer man fram direkt. Jag känner mig liksom lite viktig, lite VIP så att säga. Jag skrattar lite för mig själv, för när jag ser mig själv i spegeln så känner jag mig inte direkt som någon som är vuxen och har lån och får gå före i Nordeakön. Men det är awsome, hurra för vuxenlivet!
.
Tänk att dessa 2 knattar faktiskt är lite stora ändå.
.
dsfsf
haha, för övrigt. Kolla fettvecket där vid min armhåla. hohoho.
(Och däääär blev hon barnslig igen...!)

Perfect Thursday.

Ni som jobbar måndag-fredag kan inte förstå charmen med dessa ledig-mitt-i-veckan-dagar, det är underbart. Jag gör liksom allting man annars inte heller, typ målar tånaglarna och filar fötterna. Går runt och plockar lite hemma, ringer viktiga samtal. Sånna där saker ni vet, det är hääärligt.
.
Igår hade jag och Magnus världens härligaste eftermiddag/kväll vi strosade runt i affärer åt korv på stan, skrattade och njöööt av vardagen. Ska visa lite shopping sen, är mycket nöjd över detta.
.
Ni som jobbar måndag-fredag kan inte förstå charmen med dessa ledig-mitt-i-veckan-dagar, det är underbart. Jag gör liksom allting man annars inte heller, typ målar tånaglarna och filar fötterna. Går runt och plockar lite hemma, ringer viktiga samtal. Sånna där saker ni vet, det är hääärligt.
.
Igår hade jag och Magnus världens härligaste eftermiddag/kväll vi strosade runt i affärer åt korv på stan, skrattade och njöööt av vardagen. Ska visa lite shopping sen, är mycket nöjd över detta.
.
sfsf

Leo.

För några veckor sedan var jag Isabelle och Magnus på zara, jag hittade en jacka som jag tyckte var fett snygg. Det tyckte Inte det övriga sällskapet, dom vek sig av skratt och trodde att jag skojade. Nu sitter jag och bläddrar i chic och ser att iallafall dom tyckte om den, ni ser, jag har ett öga för leopard.


Dunder medicin.

Massagestolen här på jobbet gör susen mot trötta ben, gudomligt skönt och avslappnande.


Stackars mej!

Min vagel vägrar ge med sig och imorse var den värre än någonsin, den har därför blivit misshandlad av em sköterska här på jobbet. Hoppas det gjorde susen nu, ser inte klok ut!


Humor.

Vi sitter och har en seriös diskussion om humor, låter kanske fel men iallafall. Magnus är allvarlig men sitter såhär, svårt att ta på allvar då.


Tisdagsmys.

Härligt att kunna sitta med sin favorit och äta godsaker och prata lite skit en tisdagskväll.


Söndag.

Rensar ju som sagt min externa hårddisk, har tusentals bilder som bara tar plats. Sjukt roligt med alla bilder, se hur man sett ut, framförallt kläderna. Ni ska få se, ruuligt.
.
Men här var man ju ganska fin, snygg mössa, vart är den?!
.
ii

Darlings.

Har köpt ett par framtida favoritskor idag tror jag, tycker mycket bra om dom. Ser framför mig hur dom kommer passa till det mesta!


Friday night.

Hade en jättetrevlig fredag igår med fina människor, härligt! Sitter nu med 5 dårar som bara pratar massa skit, men det är kul! Trevlig helg!


Vilken fail.

När jag var yngre lyssnade på radio mycket, nrj och the Voice och sådär. Nu förtiden är det mest the Voice på morgonen, annars är det spotify eller typ Evert Taube (på jobbet) som gäller i musikväg för mig. Igår ringde dom och ville göra en musik undersökning, jag är inte den som är den och tänkte att det kan jag väll ställa upp på. Fick lyssna på typ 30 låtklipp och säga vad jag tyckte om dom, rätt så kul faktiskt! Sedan skulle jag då svara på lite frågor kring radio, bland annat om vilka som gjorde bästa busringningarna. Jag blev lite ställd och svarade rix morron zoo, tydligen gör dom inte ens sånna. Det komiska var att jag nämde massa olika radiokanaler som svar på frågorna men inte nrj, för dom hade jag glömt att dom fanns just då. I slutet av undersökningen berättar då kvinnan att hon gör en undersökning åt just nrj, skämdes lite.. Men känner sen att dom borde skämmas istället eftersom jag inte hade en tanke på dom under hela tiden vi pratade.


Smaksak.

När vi var och tittade på lägenheten föll jag pladask för dom här valven in till köket, mamma tyckte dom var asfula och att dom borde bort genast. Tänk vad man kan tycka olika, men tur är Vell det.


Uffes saker och ting.

Har velat ha en extra laddare till mobilen då den laddar ur superlätt, hittade en asgrym hemsida som hade massa billigt och kul i måndags. 98 kronor och två dagar senare damp ett paket med två laddare ner i brevlådan idag. Det gillar vi!


True love.

Så fint så man ryser i hela kroppen!


God moorning!

Det är inte första eller andra gången detta händer mig, utan kanske 10de. Jävla lövblåsare! Vet Inte om jag ska vara grinig för att han väcker mig så ofta, eller glad över vilken bra förening vi bor i där dom blåser löv så ofta!


Hallen.

Ännu lite mer inredning, Amanda du får stå ut. Har man nyss flyttat så har man. Vi har ordnat lite finare i hallen nu!


Rödluvan, typ.

Om ni anade hur länge jag letat efter en kappa med luva, då skulle ni förstå hur glad jag blev när jag hittade den hör på Åhléns härom veckan. En lös luva, så jäkla grymt! Både snyggt och praktiskt i detta pissvädet!


Black or white.

Har under en längre stund av förmiddagen gått och funderat över hur jag alltid ser så svart eller vitt på saker, det finns aldrig något "lagom" för mig. På både och gott antar jag.
.
Sedan såg jag mig nyss i spegeln, hur ironiskt är mitt omedvetna val av tröja just idag?!
.
opop

Lost and found.

Jahaa däääär var alla mina bhar, inte undra på att man springer runt i finsakerna en söndag när det ser ut såhär när man tvättar.


Sweet dreams.

Äntligen är sängstommen på plats, så himla fint och mysigt.


Pretty woman.

Här är det den ultimata kärleksfilmen på tv, jag sitter uppkurad i soffan med en snygg kille. Vad händer, kärleken och passion exploderar i en lägenhet i edsberg. Näej, skulle inte tro det va. Typiskt karlar.


Metro informerar.

Magnus visade mig precis en artikel i Metro om att kvinnor som inte äter p-piller dras till dominanta män. Så Magnus är orolig att jag ska lämna honom för en hormonstinn bodybuilder nu, haha!


Härliga söndag.

Det är söndag (måndag) och jag sitter på nattbussen hem efter 2 goda glas vin på malmen, bästa sättet att fira av jobbhelgen. Vi har pratat djupa diskussioner om vänskap, precis så som en söndag ska vara. Ni som är lediga helger, underskatta icke en trevlig Söndag kväll!


Martine tvärtemot.

Imorgon är det tvättstugan, det märks framförallt på underkläderna. Men inte som man kanske tror, att jag skulle sitta med ett par gamla urtvättade bomullstrosor med nalle puh på. Inte alls faktiskt! Här ska man jobba en söndag kväll och jag har på mig mina allra snyggaste trosor och bh. Jag är nämligen så att jag är mer gör bekvämlighet än skönhet! Men det är Vell en del av min charm som Magnus skulle uttryckt det.


Vägbeskrivning del 2.

För det första måste jag rätta mitt inlägg från igår och tala om att jag menade att jag blev tillfrågad 2 gånger inom loppet av 10 minuter.

Men det tar inte slut där, idag har jag blivit tillfrågad ytterligare 2 gånger, varav den ena gången jag råkade vilseleda 2 pizzasugna stackare. Jag börjar tro att jag ser ut som en karta..!


Sunkigt.

Ligger utslagen på soffan efter en hel dags arbete och känner mig så risig, ser ut som sju svåra år. Har under en halvtimmes tid trott att den äckliga salta lukten kommit från mig, men upptäckte nyss till min glädje att Magnus lämnat en talrik kyckling med ris på vardagsrumsbordet och att det är den som luktar och inte jag. The glamorous life of Martine!


Älskade bror.

Lördag morgon och man möts av två rejäla pizzor på perrongen, är allt tydligen i vanlig ordning. Det får mig osökt att tänka på en händelse alex berättat för mig, kan vara mitt livs roligaste ögonblick. Jag skrattade så mycket att jag inte kunde andas!
Ni vet när någon spytt på tåget, då lägger dom ut sågspån över för att spyan ska absorberas. Jag hade ingen aning om detta förens alex berättade om det här för mig, han visste inte heller om det innan. Men han fick lära sig the Hard way. Nämligen en kväll dom förfestat lite och skulle åka in till stan för att gå på krogen, dom sitter och tjoar och har kul på tåget då alex upptäcker en stor hög med just sågspån. I sitt fyllerus tycker han att det ser kul ut och går fram till högen, han tar så mycket sågspån han kan med båda händerna och slänger upp i luften och ropar glatt: WIIIIE!!!!
Ni förstår, den bilden i mitt huvud kommer aldrig försvinna. För det är det roligaste jag hört!!


Imma på rutan men ingen går hem.

Slutade halv nio igår, skulle jag åkt hem direkt skulle jag suttit överspeedad i soffan i flera timmar. That's me! Därför valde jag att åka in till stan och möta upp mycket bra personer för att spela biljard. Är lite trött nu såhär klockan 07:14 men helt klart ett bra beslut!


Som ett frågetecken?

Idag har jag inom loppet av 10 minuter blivit frågad om vägbeskrivning, jag och mitt lokalsinne är inte direkt att rekomendera. Båda gångerna blev svaret; öööhh, alltså jag har INGEN ANING!!
Snacka om att välja fel person att fråga!


Bäst!

Hade en sjukt trevlig kväll igår med världens bästa Sara och hennes man och min egen man. Riktig par kväll, mycket lyckat! Har köpt skönaste chilli filten i rosa, till Magnus förfäran och min stora lycka!


Thank God it's Friday.

Härlig dag det blev idag, pumpar Maggio på högsta as usual. Amanda säger att min blogg är tråkig och att det bara är inredning och lägenheten, jasså du. Jag ska börja skriva om roliga saker menar hon, sånna där dumma tankar jag har emellanåt ni vet. Jag måste bara hitta den rätta känslan, men var inte orolig lilla vän. Det kommer, jag lovar.
.
Nu sticker jag till mitt arbete, har försökt förvilla bort min mega finne med knallrosa läppstift. Har fått för mig att sånt funkar.
.
oo
oo

Ikea!

Typiskt min mamma!


En maskin avklarad, Martine vs. Tvättkorge...

img_1053 (MMS)

En maskin avklarad, Martine vs. Tvättkorgen 1-0. Nu undrar ni nog varför jag bokat tvättstugan när vi äger en tvättmaskin. Jo, för det tar ca 300 år för tvätten att torka, plus att jag såg på tv en gång att en familj fick vattenskador i taget av sånt här. Men hur som, det börjar ta sig.


How's that for updating.

Sticker till Ikea, love it.
oo

Islands in the sun.

On an island in the sun
We’ll be playing and having fun
And it makes me feel so fine
I can’t control my brain
.
Hösten 2009 - Jag vill utomlands nu nu nu.
oo
oo
oo
oo
ss
.
Magnus brukar säga att alla som är ihop borde göra en Egypten för att få ett bra förhållande, för det var då vi verkligen lärde känna varandra på riktigt. På både gott och ont, men det gick ju tydligen bra.
Jag älskar dig så det gör ont i magen.

Vi kommer alltid ha Paris.

Jag har fått ett sånt sug efter att få uppleva romantiken i Paris, sådär som i en film.
Min brors kompis hade bott i Paris under hela sommaren med sig tjej, jag dog lite när han berättade om det. Sedan såg jag deras bilder, då dog jag ännu mer. Gud så underbart.
.
Så Magnus, om du läser detta. Kan vi snälla söta rara åka till Paris?! Jag lovar att alltid vara snäll då, hoho.
.
Titta här bara, googlade lite.
oo
pp
oo

Spotify premium.

Hundra år senare är det mitt, moahahaha.
And Im in love, jag släpper dig aldrig nu.
Detta firas med lite tvätt, en stor kopp kaffe och superdisco tills högtalarna sprängs, i pyjamas!
.
dfdfdg

Att vinna mot en tvättkorg.

Hade bokat tvättstugan klockan sju imorse, skulle ta upp striden mot tvättkorgen som Magnus kallar det. Det där med tvätt har liksom hamnat på efterkälken med flytt och allt som hör där till. Sedan är det ju i princip en omöjlighet att få en tvättid eftersom vi delar med 349 andra hushåll. Hur som var jag alldeles för trött, den här urinvägsinfektionen tar död på mina krafter. Så här liggger jag som en annan slöfock och drar mig i sängen. Bra torsdag!


Matkoma.

Han har gjort det igen, jag är nockad i soffan efter en underbar måltid. Jag säger bara mm mm mmm!


True.

pp

Coolt!

Men vad häftigt, är säkert helt efter som inte har sett det här förut..! Men ändå, vad häftigt att den visar vart man tagit bilderna på kartan, jag hänger tydligen mest i Vasastan och i Sollentuna! Haha


Shemale.

Buck Angel.
o
.
I just don't get it. Jag blir mycket förvirrad av program såsom outsiders. Personen på bilden är en kvinna som blivit man men som har kvar sin vagina. Det jag inte kan förstå är vad hans fru har för sexuell läggning..?!
Alltså är hon homo, hetro eller bi?!
Kan någon snälla förklara för mig?

Allra käraste syster.

(Förutom Amandis då såklart)
.
Du är inte bara en fantastisk underbar vän, du är en awsome bloggläsare också.
Tack för att du kommenterar och får det att se ut som att någon bryr sig, du är bäst.
.
oo

Suit up.

I brist på annat kör vi lite sånt här larv då.
.
Hur gammal är du om fem år? 27 år
.
Vem var den sista du träffade? Magnus
.
Hur lång är du? 162 cm
.
Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Men shit vad grymt!! Stooort grattis!!" - Till Isabelle
.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa helt klart, glömmer ofta bort att svara på sms. Förlåt.
.
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
.
När såg du senast din mamma? I eftermiddags.
.
Vilken är din favoritplats? Stranden i Thailand, alla dagar i veckan.
.
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
.
Sover du med eller utan kläder på dig? Pyjamas
.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
.
Vad dricker du till frukost? Allra helst kaffe.
.
Välj ett ärr på din kropp? "Njurärret"
.
.
Oj så tråkigt detta var, får vara kvar bara för jag tog mig tiden att göra "enter punkterna".
.
.
Imorgon kommer den här damen till mig!
på¨på¨

Kurear mig!

Nu tänker jag inte röra mig en cm mer under resten av dagen, förutom alla dom miljoner gånger jag måste springa på toa dårå!


Fucking great!

Det sades att när man byter jobb så blir man sjuk, skitsnack tänkte jag. Hmm, tji fick jag. Inte nog med vagel, visdomständer och mega finne på hakan, nej det räckte inte. En dunder urinvägsinfektion krävdes tydligen också för att plåga mig rejält! Tack och fuck you säger jag tillbaka!


How life should be.

iopiopsdf
.
Jag tycker den här är awsome, vi brukar ju skoja om hur man skulle vara på boendet.
Natti Söta!

Pochahontas.

Idag har jag varit och shoppat ponchosar på rea, inte för att jag vet om det är inne eller så längre. Men ändå himla skönt nu när det är höstmys, snyggt och billigt.
.
image descriptionimage description

Mycket bättre!

Det syns nog inte här, men nu är håret PRECIS som jag tänkt mig.
Fan vad awsome, om min vagel kunde försvinna nu bara så hade det varit trevligt. Vågar man kanske visa sig bland folk igen.. hohoho.
.
13.10 - Tandläkaren, ser inte fram emot det sådär överdrivet kanske. Men skönt att kolla upp!
.
För övrigt, kan ni inte tipsa lite om vad man vill läsa om i en blogg..? För jag vill ju skriva om roliga saker, hjärnan står still bara. Kan tänka mig att mina tänder och mitt hår inte direkt är så intressant för er. höhö
.
opåoåp

Finns det en så finns det flera.

Är jag helt efter som inte visste att Maggio har ett barn?! Coolt ju!
Men jag brukar önska lite i hemlighet att hon och Oskar Linnros ska hitta tillbaka till varandra, tycker det var typ perfektionen av ett par. Förutom mig och Magnus dårå, höhö!
.
oåpoåp

Is that red enough for you?

Vart hos frissan nu och ordnat till håret, vart mycket bättre denna gång tycker jag. Tummen upp för det.
Men en sak jag inte kan förstå med frisörer, varför denna tantfrisyr när dom fönar till det?! Tror dom att tanthår är idealet?!
När man säger spikrakt men ändå börjar dom föna det sådär tantigt, det måste vara något dom lär sig i frisörskolan.
.
oåpsfoåpsf

Lyckliga jag! Jag har fått en vagel på öga...

img_0119 (MMS)

Lyckliga jag! Jag har fått en vagel på ögat som vägrar ge med sig, mindre sexigt. Sedan upptäckte jag idag när jag borstade tänderna att jag har två visdomständet på g, aj!! Tur att man har någon som tycker att man är vacker ändå, för just nu är det typ allt annat än vad jag känner mig! Bläk!


Har ni varit med om att ni sitter och ser ...

img_5835 (MMS)

Har ni varit med om att ni sitter och ser på en urusel film men ändå vill se mer för ni tror att den ska bli bättre, men så blir den inte det. Den fortsätter och slutar dåligt. Det hände oss precis, 2 timmar och 20 minuter av vårat liv poff ut i sjön..! Haha


Söndagsmys vid tvn, har precis beställt he...

img_4852 (MMS)

Söndagsmys vid tvn, har precis beställt hem fresta pizza! Sjukt värd kväll måste jag säga.


Magnus gjorde hemmalagad sushi till oss ig...

img_5794 (MMS)

Magnus gjorde hemmalagad sushi till oss igår, det var mycket gott vill jag lova!!


Påbörjan till min "smink hörna"!

img_6251 (MMS)

Påbörjan till min "smink hörna"!


Kan det vara kärlek?

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå
.
Magnus Uggla är ett geni, jag vet ingen som skriver så klockrena texter. Har sagt det förr och säger det igen, Uggla är kung.
.
Spelar alla mina favoriter (vilket är typ alla han skrivit) på högsta volym och njuter denna söndag.
.
OFDPGÅOÅP


Strålande jul.

Jag längtar lite tills julen, med massa snö och mys. Var ju inte hemma förra julen så i år ska det överkompenseras med julpynt och lussebullar. Jag har redan börjat spåna på julklappar.
Självklart ska jag leva i nuet och njuta av underbara myshösten, men julen är så himla underbar.
.
Julen 2009.
.
opåopå
iopiop
opåopå

Nollor!! Här gör ni en blogg.se app, som i...

img_1862 (MMS)

Nollor!! Här gör ni en blogg.se app, som inte går att använda sig av. För den vägrar att funka..!!! Här vill jag bli en mästerbloggare men så går det inte! Updaterar jag illa, skyll på skitappen!!


Jag är dödsförälskad i denna underbara sag...

img_9278 (MMS)

Jag är dödsförälskad i denna underbara sagostad, avis på lillebror och alla andra studenter som bor här! Vår 2012, vi kommer!!


Hatar äckliga sliskiga kärleksförklaringar...

img_9781 (MMS)

Hatar äckliga sliskiga kärleksförklaringar men kan helt enkelt inte låta bli, jag hade aldrig någonsin kunnat önska mig något finare eller bättre än bästa Magnus Planebo!


Färgade ju håret i tisdags, vart inte alls...

img_2581 (MMS)

Färgade ju håret i tisdags, vart inte alls som jag tänkt mig. Som vanligt, höhö! Att det ska vara så jäkla svårt! Måste nog bli frisör så att jag kan göra allting precis som man vill. Ska tillbaka på måndag och fiksa till det.


Sånt där som försvinner.

Undrar ni som jag vart alla hårspännen tar vägen..? Jag har haft samma problem i flera år, får jämt gå och köpa nya hårnålar för dom har en tendens Att försvinna spårlöst. När vi skulle flytta tömde mamma våran nattduksbordslåda upp och ner i en flyttlåda, den rensade och tömde jag idag.

Vad låg där i om inte ca en miljon hårspännen i alla dess färger och former.


Mirror.

Nya hallspegeln på plats, ska upp mer saker men väggen är stenhård!


Mycket aktiv karl!

Hem och storstäda hette det, mm jag ser det! Hoho


Disco inferno!

Jag har köpt en superfin ny höstjacka, jag är MYCKET nöjd över köpet! Bilderna gör inte helt rättvisa. Den är typ marinblå, perfekt höstjacka.

 


Im a Barbie Girl.

Snacka om att hårprodukter är riktat mot tjejer, ser rätt kul ut när man tittar in i badrumsskåpet. Älskar Lee Stratford!

 


Underbara höst dag!

Vilken fantastisk dag det vart idag! Istället för att halvsova i soffan på min rast tog jag med mig en liten tant ner till norrviken! Härligt!


Nytt i fönstret.

Sovrummet börjar bli helt klart, bara tavlor som saknas nu.


Sex and the city!

Varför vill man alltid se på filmerna när dom går på tv även fAst man har dom hemma?! Feel good när den är som bäst!


Underbara hösten!

Det är ju för sinnessjukt vackert ute just nu!


På tur i svampskogen!

Vi har varit ute i flera timmar och plockat svamp som tokar. Det tog aldrig slut, det bara vimlade av dom! Underbart! Nu blir det svamp till middag hela veckan!


RSS 2.0