Jag är så jävla kick ASS på black Jack!!

img_8978 (MMS)

Jag är så jävla kick ASS på black Jack!!


Tog Förövrigt denna bild igår, köpte på Wi...

img_0308 (MMS)

Tog Förövrigt denna bild igår, köpte på Willys! Påminner mig så oerhört mycket om sommaren jag tog studenten, då man var ute hela nätterna och sedan drack dessa påväg till jobbet tidig morgon dagen efter! Gud vilka härliga tider det var! Älskar när en doft eller lukt kan associeras så starkt med något!


Eftersom blogg appen vägrar samarbeta komm...

img_4700 (MMS)

Eftersom blogg appen vägrar samarbeta kommer här ett hederligt sms, trevlig lördagkväll alla! Jag är på elite hotel i freddan och christoffers hotellrum tillsammans med min karl! Tjuhuuu!


Do not play with fire.

I krig lägger man ut minor för att skada på ett fruktansvärt och "överraskande" sett. När en helt vanlig person och medmänniska använder sig av denna metod i det vanliga livet, då vill jag spy. Att man kan ha ett så utstuderat och oberäkneligt sett gentemot andra, det är ren ondska i mänskligt format. Sånna, mina vänner, dom ska vi alla akta oss extra noga för. En mina här, en mina där, poff poff poff så har vi en katastrof framför oss.
.
Little boys who play with fire get their fingers burned.
.
opåsdfopåsf

Ett gott skratt -

förlänger livet.
.
sdfsdf
Inte snyggaste bilden kanske, men det finns så få bilder där ett "på riktigt" skratt verkligen fångas.

Wierd.

Anlednigen till mycket dåligt updaterande här är att blogg.se appen flippat ur, vägrar sammarbeta. Ganska taskigt tycker jag, men vad ska man göra.
.
Vilken jäkla vinter det blev, härligt alltså!! Magnus och jag gick en mil i söndags, såg ut som 2 snögubbar när vi kom hem. Hääärligt!!
.
Sen kom min fina vän Sussi hem från Thailand häromdagen, hon var hos mig igår. Såg ut som en liten pepparkaka gjorde hon, fick awsome presenter. Ska visa sen när teknikens värld hjälper till igen.
.
Och TACK Martine för att du var så himla duktig och jobbade hela julen, fick min lönespec idag it sure pays off.
Jippi Yihoooo!!!
.
Är grymt sugen på att åka skidor nu!!
ospådfopåsf

Adina the make up artist.


100 % real deal.

Hittade denna spegel hemma i en låda, het äkta! Jag loooovar!!


Fett coolt!


Snygg färgkombo.


Underbara Alperna.

Skypeade med min finaste Sara i en och en halv timme igår, hon befinner sig i Verbier. Jäkla lyllis, hon jobbar på den finaste baren och serverar kändisar med Chanpange på kvällarna och åker skidor/bräda på dagarna. Ganska glassig vardag om jag får säga det själv, är lite smått avundsjuk. Längtar efter en solig dag i skidbacken, ska försöka hälsa på några dagar om jag får tid och råd i vår. Hoppas!
.
När jag hälsade på i Val Disere början av 2009.
.
opåoopå
opåoåp
oåpopå
opåpo
opoåp
opåopå
oåpoåp
opåoåp
oåpoåpopå
p¨åpå¨

Oops.

En mindre bra start på min shoppingdiet, jag råkade bli kär..! Förlåt, det ska inte inträffa igen. Dessutom har storbantandet börjat, många jackor ryker för denna. Har införskaffat mig ett tradera konto! Tjohoo!


Välkommen till Göteboooorg!

1 Februari tar vi oss en liten minisemester till Sveriges mysigaste stad, Tack SJ för rövarpris på x2000.
940 riksdaler för 2 personer tur och retur, det tyckte iallafall jag var grymt.
Så akta er där borta, snart kommer vi!
.
Sist vi var på besök.
.
osåpsofdå
opsdfopås
ipsdoiopf
oåpsdfoåpsf
opsåfosåpf
oåpsdfoåp
iospdfiop

Shopping detox.

Min överviktiga garderob ska banta, med den här till hjälp.


Grannar.

Mitt undersköterske hjärta slog dubbla slag idag när jag kom hem och hörde en larmsignal och ett ynkligt litet "hjälp!", från lägenheten under. Där bor det tydligen en liten dement tant, var precis på väg ner när hemtjänsten kom. Stackars lilla tant!


Kontrollfreak.

Tar dagens första kaffe, sitter och styr upp ekonomin. Har alltid varit något av ett kontrollfreak, försöker därför utnyttja denna egenskap positivt och göra upp lite av en awsome pengaplan. Återkommer om det funkar, har bra magkänsla!


Accosers mera.

Säger tidningarna, jag säger ha på dig vad du vill! Mina smycken ikväll!


Blixtar och dunder, magiska under.

Snälla fina rara, kan det inte bara få fortsätta såhär?! Min lyckokänsla är på topp och livet i min värld är en dröm passerande i 210 blås!! Tack för en underbar fredag!!


Sometimes.

Ibland är livet ganska rättvist mot en ändå!!


Edsberg vs. St Eriks plan

Magnus, varför bor vi inte här istället? Har varit hemma hos Malene och Fredrik i deras nya etage våning, som en dröm! Grattis till er båda!


Det bästa jag kan tänka mig.


Du och jag Elsa.

Det har varit vi 2 hela dagen, imorse i form av serie på TV3 play och nu ikväll i pappersformat, jag är frälst. Mer Elsa åt folket!


En bild säger mer än tusen ord.


Rain.

opåsdfoåps
opådfoåpsf

På ny kula.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn och dricker morgonkaffet, mitt blir aldrig lika gott som när Magnus gör det. Men det duger bra det här med. Imorgon ska bli spännande, börjar om på ny kula igen.
Idag blir det så roligt som tvättstugan, men först en liten morgonpromenix med mami.
.
dfg

Fake.

Jag har funderat rätt så mycket på en grej, det där med falskhet. I allmänhet.
Det finns dom som är oäkta och så finns det dom som är oäkta, skillnaden är enorm. Den ena sorten är den där det lyser igenom ganska omgående, när mötet i ICA butiken bestående av tre minuters kallprat är en monolog om hur BRAAAAA och UNDERBAAAART allting är. Där det inte existerar ens ett uns av något som kanske inte är helt hundra.
Sedan finns det den lite mer sluga typen, som är en sådan bra teaterspelare att han/hon kan lura i princip vem som helst upp på läktaren. Varma krama och fina ord som egentligen inte betyder ett skvatt, men som där och då verkar bara VÄRLDEN värt.
.
Jag minns en film vi tittade på flera gånger om dagen den sommaren jag började på Vasen, "Ta en kaka till!" hette det bandade programmet. Där dom sockersöta 50-tals tjejerna i vippiga kjolar och rosetter på huvudet snurrade runt runt till tonerna av "Nu ska vi vara, nu ska vi vara snälla!" (AWSOME). Jag minns hur sådär glättigt övergulligt jag tyckte att det var, sedan tänker jag på hur jag stör mig på bloggar jag läser där livet verkar vara en perfektion och varken en finne eller litet småtjaffs med pojkvännen existerar.
.
Som jag påpekat vid flera tillfällen är min blogg en såndär som man ska ta med ytterst många nypor salt, men det här är faktiskt skrivit från hjärtat.
.
Kan vi inte alla detta nya 2012 försöka vara lite mer ärliga och äkta?! För ingen är perfekt och livet är aldrig en dans på rosor, inte för någon.
.
Tack för ordet, älskar att få ha den här bloggen där jag bestämmer och får skriva precis vad som faller mig in.
.
Puss och God Natt.
.
Här kära vänner, här skådar ni äkta lycka in i fingerspetsarna. Hösten 2008.
poåsdfopåf

Spanat på hm.

Hårmascara, får mig att tänka på tiderna då man älskade Spice Girls, hade magtröja och Buffalos! Men alla moden är tydligen utan undantag återkommande.


Mitt i allt.

Ibland kanske inte livet tar vägar man önskar, men ändå så kanske det faller sig bra. Status just nu: Fina tavlan på väggen, rosa detaljer i vardagsrummet på plats, ett gott glas rött och en dröm man i det gemensamma bästa hemmet. Bra torsdag!

 

 


Ett litet ljus i mörkret.

Dagens köp, både jag och Magnus var eniga om att denna skulle passa fint hemma. - ICAs 10 kronors låda, inte dumt alls.


När 2011 blev 2012.

sdfsf
sdfsf
opåoåp
ppå
oåpopå
opåopå
på¨på¨på¨
oåpopå
opåopå
på¨p¨å

När långa nätter inte blir som man vill.

Nu kan ju jag tycka att det räcker och borde få vara nog för ett tag.
Är detta karma som säger sitt eller vad är det egentligen frågan om..?


Edsvik konsthall.

Idag mötte jag upp mamma, tog en promenad i mitt älskade edsviken, sedan gick vi på auktion. Jag ropade in en tavla, ett alldeles eget äkta original. Hur coolt?!


Saturday night.

Igår var en utav dom bästa lördagskvällarna på länge, det började med bowling och avslutade hemma hos oss med te och hallonpaj framför en bra film. Med både min och Magnus egna barndomsvänner, Adina och Ritz.


Pink shirt.

Fick en så fin skjorta av mamma i julis, älskar den!


Du gör mig lycklig.


Galen i dig!


Dags att bli orolig?


"Du är mycket snyggare än hon!"

Hade skrivit världens bästa inlägg, som dn riktigt krönika, så försvann det! Det kanske kommer igen!


Lukrativt.

Resultatet i pant av en helkvälls nyårsfest, inte det mesta jag sett direkt. Måste vara alla dessa importölens fel, polski, känn dig träffad!


Fröken fräken.

Jag är modern i vår, coolt!


Changes.

Känns som att det här med att inreda lägenheten är ett evigt projekt, förhoppningsvis är vi helt klara imorgon. Då kommer ordentliga bilder! Jag älskar vårat hem! <3


Lill-lördag.

Fötterna värker efter en eftermiddag på Ikea, ska ta bilder imorgon och visa Badu åstadåtkommit. Nu njuter jag i min låtsasvärld, love it.


RSS 2.0