Det finns något som kallas verklighet.

Denna verklighet är vi på väg mot nu, sista kvällen i Phuket, imorgon bär det av mot Bangkok, sedan natten till söndag sätter vi oss på planet hem. Det är med mycket blandade känslor vi lämnar paradiset, som tur är får jag med mig det absolut vackraste jag sett under resan, min kärlek, Magnus.

Vi har haft en jättebra sista dag här, solen visade sig i ungefär 10 fantastiska minuter, oj så vi njöt. Vi strosade omkring hela eftermiddagen på marknaden, köpte MÅNGA solglasögon. Tjejen i kassan var tillomed snurrigare än Magnus (då är det illa), vi betalade, hon packade ner alla solglasögonen prydligt i en påse, överst lade hon sedan pengarna (!). Jag tittade frågande på henne och sa: Du, dina pengar.. du lade dom i påsen! Både hon, jag och Magnus dog av skratt. Ärlighet varar längst, alltid!

Vi har ätit världens mysigaste middag på världens godaste italienska resturant, inte en sån som bara kallar sig det, utan en riktig sådan. Där ägaren klappar sina anställda på axeln och ler varje gång dom går förbi, servicen känns som att du kommit till himlen och du känner dig allmänt mätt och välmående.

Nu ska vi packa färdigt, inte en barnlek vill jag lova. Sedan tar vi oss nog en sista Thailand öl här i Phuket.

I Bangkok ska vi bo på 5-stjärnigt hotell, som vi bokat med alla våra Agoda poäng. 1 krona och 38 öra gick kalaset på, inte dåligt!

Igår var vi föresten på bio, sjukt mysigt. Jag åt så mycket smör popcorn att jag var tvungen att lägga mig och sova när vi kom hem för att inte spy, haha. Visste ni föresten att i innan filmen börjar så reser sig alla upp medans en hyllning till kungen visas på duken.. Jag och Magnus missade nästan det, haha. Dom älskar verkligen sin kung här, härligt!

Ha det gott nu kära vänner, tack för stödet om regnvädret!

Magnus i regnvädret häromdagen.
löädsläöfs

Det spårar ur här.

Tänk er det värsta spöregn ni kan, så tar ni det gånger 3, så har ni vad vi är mitt uppe i nu. Jag har aldrig sett något liknande! Idag har det hinkat ner NONSTOP, eller det slutade aldrig igår kanske jag ska säga. Det är helt sinnessjukt! Känns som att vi är strandsatta i något jävla kaos, går knappt att lämna hotellet. Vi sprang ner för att käka middag 1 minut ner på gatan här, vi fick pulsa oss igenom vattenmassor och precis när vi ätit klart gick strömmen, I HELA STAN. Det är inte sådär super översvämning som på TV när bilar flyter omkring, men det är fanimej på god väg. Fortsätter det såhär hela natten så undrar jag om vi ens kommer härifrån, det är sjukt obehagligt.

Dom säger att detta är värre än monsunregn under regnperioden, både thaiarna och vi är chockade. Folk är så rastlösa, idag stod vi och babblade med ett svenskt par här i timmar. Dom tipsade oss om något jag aldrig i min vildaste fantasi trodde att vi skulle göra i Thailand, vi har BASTAT! Helt sjukt!

I södra Phuket är det kaos, stora båtar har spolats upp på land. Och på Koh Samui där vi var för 2 veckor sen är det ännu värre, allting är stängt, tror inte folk kommer därifrån.

Så nu ber vi bara om att detta ska ta slut, så att vi kan få komma hem till trygga landet lagom. Just nu kan jag inte tänka mig något bättre än kyla, snö och min vinterjacka. Det blir jag iallafall inte vettskrämd av!

Vilken är världens bästa sysselsättning?!

Titta och gissa.

på¨sdpfå¨sdf
sdopåfsdopåf
öä'sdöfä'sf
på¨sdpå¨sdf
på¨sdpås¨f
på¨dpå¨sdfpsf¨å

Om ni undrar varför mina bilder vart lite skeva på sistone så är det för att displayen på kameran har valt att dö, så man ser inte när man tar kort. Men jag tycker vi har övat upp oss på att ta kort i blindo rätt bra ändå.


En helt vanlig dag på stranden.

på¨sdfpsådf
på¨sdp¨ås
på¨sdpås¨f
oåpsdfopåsf
psd¨åfpsd
opådsoåpsf


Vad gör man då?
på¨sdp¨åf


Det är på sommaren som jag mår bra.

Tecken på att vädret är en katastrof.

- Receptionisten ASGARVAR när jag frågar om det ska bli sol.
- Barnen går bersjerkagång i korridorerna på hotellet, kastar solmadrasserna i poolen.
- Folk sitter på sina rum och dricker halv tolv på dagen.
- Jag säger att jag tror det kommer spricka upp när jag ser ljusgråa fläckar i det mörkgråa på himlen.
- Magnus och Martine har mjukisar och tjocktröjor.

Underbara Thailand, VART ÄR SOLEN?!?!?!?!

på¨dfps¨ådf

Beautiful.

Försten, hur kunde jag glömma..

Titta vilken liten skönhet vi träffade idag, jag smälter.

poådfospåfospåf

Tuudiloo.

Vi har ätit pizza i världsklass, nu har vi ont i magen av allt mjöl, helt klart värt det. Jag har köpt 2 nya bikinisar, mycket nöjd över detta. Synd att det är så dyrt här, annars hade det nog blivit fler. Tur att mina prutaregenskaper går hem även här i Phuket, tror hon aldrig sålt en bikini så billigt.

Idag är det en vecka tills vi ska åka hem, jag hoppas verkligen att ni har fått det riktigt varmt hemma. Kommer kännas helt sjukt att bylsa på sig strumpebyxor och JACKA, våren får skynda sig.

Idag hade vi 4 i rad turnering när vi åt lunch, mycket spännande och på blodigt allvar. haha.

på¨fp¨åsdf

Väder-Martine.

Jag har tänkt på en grej, efter mina sista inlägg skulle man kunna tro att jag gått och omskolat mig till metrolog, en negativ sådan. Eller så har jag fått slut på samtalsämnen och börjat babbla om vädret, något är det iallfall.

Men seriöst, hur roligt är det att sitta i Thailand sina sista 2 veckor med regn, regn och åter regn.
Skulle ni tycka om det? .. Näej jag tänkte vell det.

Men idag var det soligt på förmiddagen, så då låg vi vid poolen och var glada och belåtna. Nu har stormen satt igång igen, jag är lite sugen på att ta en massage. Så det går faktiskt ingen nöd på oss, även om det är lite bittert.

Måste berätta en ganska rolig sak som hände häromdagen när vi var på resturant.
Det satt ett gäng karlar i 40 års åldern från Ryssland tror jag det var, den ena mannen går fram till servitören och vill titta på deras viner. Servitören visar honom ett fint vin som hade ett par år på nacken, mannen blir jätteupprörd. - "Men det där är ju gammalt, har ni inget färskt nypressat vin?!"

hohoho, han var nog ingen vinkännare. Inte för att jag heller är det, men jag vet att viner blir bättre med åren.

Våran ost och vin kväll på Samui.
oåpsdfoåpsf

Snurrigt.

Jag läste någonstans att det blir sommartid i Sverige nu, eller igår typ..? Hur ska vi hantera detta, mitt huvud blir snurrigt av alla följdfrågor som puppat upp efter denna upptäckt.


Byter man tid i Thailand också?
 
Hur ska vi nu räkna om tiden?

Har min dator som är min enda kontakt med den svenska tiden ställt om sig aoutmatiskt?!

Jag blir galen, vad satan är klockan egentligen???


Söt tjej den där Martine..

opåsdfopåsf


Sugar chill chill..

Igår satt vi hela kvällen på Rick and Roll music cafe nedanför oss, vi hade grymt trevligt. Idag har det spöregnat HELA dagen, vi har bara myst och kollat på tusen filmer, har ätit frukost, lunch och middag i sängen. Får passa på att slöa nu när vi kan! Imorgon hoppas vi på soool, sedan tar vi oss nog en tur till Patong på kvällen. Måste spana in Håkans bar och deras berömda bargata, man blir ju nyfiken och vill se vad alla snackar om som sagt.

på¨sdpå¨f

Hey hoe, lets go.

Oj, oj, oj!
Magnus och Martine, verkligheten anropar!!!
Vill inte, vill inte, vill inte heeeeem. Men nu är det bara lite mer än en vecka kvar, herregud, inte okej!
Känns som igår vi satt och räknade ner tills avfärd, tiden går FÖR fort.
Buhu!!!!

Jag har dessutom avfärden till ära fått mina vackra utomlands vattenblåsor i ansiktet, wihoooo!

Gör det jäkla, otroligt, grymt roligt när vi kommer hem nu, det behöver vi!!!!

P U S S


SKOJSIGT VÄDER I THAILANDET!!!
opåsdopåsfåopsdf

Moooln.

Idag har det varit molnigt, iallafall inget regn, så jag tvingade med mig Magnus ner på stranden, vi sprang. Blir typ stressad över vädret, vill ha sooool. Håller verkligen tummarna för att den kommer snart!! Har bränt oss på näsorna idag så nu sitter vi insmorda med ett tjockt lager Nivea, alltid något.

Lunch blev det på marknaden, kycklinglår och sticky rice, Magnus tog ett par spett också, gott gott gott. Handlade lite också, ovanligt. Till mitt försvar kostade sakerna bara 2 kronor styck, lite hårgrejer och rökelser. Matstånden är så sjuka! Köttet bara hänger vid stånden, hönorna ligger flådda med allt utom fjädrar i behåll, luktar så jävla illa när solen skiner. Tänk om svenska livsmedelsverket skulle komma och se det, dom skulle svimma.

Imorgon ska vi flytta ner på gatan här bara, till världens mysigaste hotell. Vi gick förbi där första dagen vi kom och blev helt kära, det är uppbygt som en liten stad, känns som man är i ett helt annat land än Thailand. Ska visa lite kort imorgon!

opåsdoåpdf
på¨sdå¨sdfp¨åsf
opåsdofåpsf

Jag är arg på Thailand.

När man varit i värmen i Thailand i 4 månader vill man faktiskt komma hem och ha en solbränna att skryta lite med. Men vad händer tror ni?! Jag är bleeeek, det bara regnar och regnar, så himla trist. Jag vill ju spendera min sista vecka på stranden, dumma dumma Thailand.

Kom igen nu solen, vi saknar dig.

ropåertopet

Charmigt.

När Magnus gör något som jag blir irriterad över och jag säger till honom så får jag alltid samma svar; "Men det är ju en del av min charm!".

Lite så är det med en del grejer i Thailand, framförallt har jag en specifik sak i åtanke.
  När man som vi är 2 stycken som ska beställa mat i Thailand, det spelar ingen roll vart, på lyxresturant eller  sunkhak, det är alltid samma sak. Man får aldrig och då menar jag ALDRIG maten samtidigt, inte ens i närheten faktiskt. Idag hann jag få maten, äta upp maten och smälta maten innan Magnus fick in sin. Ännu värre blir det dessutom om man är fler än 2, såklart.

Men det är precis som Magnus säger, det är en del av Thailands charm. I början blev vi förvånade, kanske tillomed irriterade, nu skrattar vi bara åt det. Men det är ändå värt att nämna, för det är så klockrent, typiskt Thailand.

opåsdosdfo

Man blir som man umgås.

När jag och Magnus träffades tyckte jag att han hade en del egenheter för sig, han sa massa konstiga ord som jag inte förstod. När han förklarade vad han hade sagt eller menat tyckte jag bara att han var puckad, varför hålla på och hitta på massa ord som ingen förstår. Det riktiga ordet är bättre, snyggare och går nästan lika snabbt att säga, dessutom så förstår även personerna i din omgivning vad du snackar om. Hemma när Magnus sagt dom här orden så har jag bara suckat och skakat på huvudet och sagt: "Såhär heter det faktiskt!".

Men vad har hänt efter 4 månader i Thailand?!

Martine säger: "Älskling, vill du ha din morris? Den hänger där breve din nesse.. Så kan vi vell äta varsin ringbulle sen?!"

Vi får hoppas på att mitt gamla vanliga ordförråd återvänder väl hemma i Svedala.

¨på¨fgp¨ådfg

Magnus språket LEXIKON.

Morris - Morgonrock
Nesse - Necisär
Ringbulle - Donut (Smultring på norska)


Konstig - händelserik - GRYM dag.

Jaha jaha, vilken dag det blev, helt otroligt vad vi har hunnit med.

Vi började med att gå ner och hyra moppe, körde förbi Karon och såg hotellet där jag bodde med min familj för cirka 100 år sedan, nejmen jag var vell kanske 10 då. Lite roligt att se faktiskt. Sedan fortsatte vi mot Patong, plötsligt är vi mitt inne i en poliskontroll, jaha tänker vi, blir invinkade till sidan. Alla mopeder blev det. "Har ni internationellt körkort?" frågar farbror polisen, nej det har vi ju såklart inte. Precis som alla andra turister som hyr ett par dagar genom att lämna in sitt PASS. Jag försöker med "men vi kan åka hem och hämta det" *Puppy eyes*. Men det går ju såklart ICKE.

 Vet ni vad som händer sen?!

Tar dom moppen?
Blir vi kallade till polisstationen?
Får vi nu prick i något register?

Nej nej kära vänner, alla som blir tagna utan kortet får böta 300 baht (ca. 75 kr). Vi får ett kvitto på detta som vi kan visa på tillbakavägen (!), sedan är det bara att köra vidare.
Vi höll på att skratta ihjäl oss när vi väl körde iväg, snacka om konstiga regler. Alla turister som blivit "tagna" såg ju vettskrämda ut från början, sen visar det sig att dom bara vill ha in lite småpengar. Lite extrainkomst för dom känns det nästan som, haha.

När vi väl möttes av en skylt med "WELCOME TO PATONG BEACH", förstod vi båda två ganska snabbt vad vi blivit varnade för. Vilken jävla cirkus!!! Jag har suttit förvånad och bara gapat hela vägen runt i stan, så jag har säkert svalt ett par liter avgaser idag. Alltså herre min skapelse, vilket ställe. Hur kan folk vilja åka dit?! Jag har inte ord att beskriva, stranden var överfull med människor, barer med blinkande skyltar överallt, människor, moppar, bilar, kaos kaos kaos, allting var bara KAOS. Vi hittade till slut köpcentrumet som vi skulle till, det var VÄLDIGT stort. Moppeparkeringen i garaget var galen, jag har aldrig sett så mycket moppar på samma gång i hela mitt liv.

Vi spatserade omkring i centrumet, gick på utförsäljning med riktiga märkeskläder för en gångs skull. Köpte ett jättesnygg Abercrombie luvtröja för 70 kronor, mycket nöjd över detta kap. Sedan blev det Sushi buffé till lunch, ALL YOU CAN EAT - 70 kronor. Vi åt tills magarna såg ut som om vi var höggravida och tills det nästan kändes som att vi skulle spy, fy tusan så GOTT!!

Mätta och belåtna gick vi in i deras ENORMA mataffär, där vi inhandlade delikatesser till våran 2a ost och vin kväll denna resa. Vi tyckte det var billigt sist vi handlade med Elin och Katarina, idag var det nästan så man svimmade. Fin dansk mögelost för knappt 20 kronor, stort paket med Parmaskinka 20 kronor. Så det och massa annat ska vi avnjuta senare ikväll.

När vi kommer hem och ska lassa in allting på hotellrummet, ser vi till min stora glädje att det är en STOR marknad precis utanför oss. Så nu är jag en klänning, ett par mjukisar (Magnus köpte också ett par), ett par skor, ett par örhängen och lite annat smått och gott rikare. Dessutom har vi köpt grytvantar, presenter till Marius, massa batterier till våran iPod spelare.

 Toppendag på alla fronter alltså!

p¨åsdpf¨åsf
opåsdoåpsf

Moln och mysig planering.

Idag är det molnigt på Kata beach, så vi tog oss en härlig sovmorgon. Åt mycket utsökta toast och drack gott kaffe (jag) på våran mysiga balkong, har suttit och diskuterat hur vi ska styra upp vårat hem. Det är något som jag verkligen ser fram emot, nya krafter, nya ögon kommer göra susen i våran lilla etta.
  Vem vet, vi kanske helt enkelt ställer till med en ny "inflyttningsfest", haha.
Nu ska vi bege oss mot Patong, jag lyckades övertala, tjohoo. Igår satt vi nämligen och drack några öl på ett jättemysigt ställe, det fanns en TV med fotboll så Magnus var nöjd och glad. Vi hade en sjukt bra kväll igår, jag vill att alla kvällar ska vara så.
   Jag är så lycklig, jag lever min dröm.

opåsdfopsådf

Dagens bra ord (sång).

Even an angel can end up falling
Don't you cry, because you're crawling
Start again, it's a beautiful morning
.



20 Mars - 2011

Wäääe vad tiden går fort, huva mig säger jag bara.

Idag har vi träffat min Gudmor Kicki och hennes dotter Tora, jättetrevlig dag. Den bara sprang iväg, vips skulle dom åka tillbaka till sig. Dom bor här i Thailand fram till midsommar, jag är inte alls avundsjuk.. höhö

Just ni sutter jag med en håripackning i mitt höhår som Magnus kallar det, mitt tips, åk aldrig med blonderat hår till Thailand i 4 månader...

Jag försöker övertala Magnus till en liten shoppingsväng till Patong, han är inte så värst taggad, försöker muta med öl på fotbollsbar. Behöver lite hudvårdsprodukter från Boots och kolla om dom har något annat att erbjuda.

Hej Då så länge.

Här bor vi nu, myysigt.

på¨sdfpå

Det var en gång en rysk, en tysk och en Bellman.

Det har varit sjuuuukt varmt idag, så vi har mest plaskat omkring i vattnet tillsammans med alla vattenloppor, aj aj aj. Humornivån har sjunkit ganska lågt på senaste dagen, idag har vi haft Bellmanhistorien på tema. Jag har berättat alla jag kommer ihåg och skrattat ihjäl mig, Magnus har inte fattat någonting eftersom jag inte minns dom helt och hittar på lite eftersom.

Vi har haft en jättemysig dag iallafall, Kata stranden är fin men SMOCKFULL med människor och parasoller.. Vi har utforskat staden och ätit världens minsta Pizzor, bild kommer.


oåpdsofåf

Vill du se en stjärna, se på DIG.

¨på¨sdfpås¨f


Jag har drömt om dig inatt, jag tänker på dig idag.
Vill du se en stjärna, se på dig.


Hej Phuket!

Idag har vi varit mycket duktiga backpackers tycker jag, är riktigt stolt. I vanliga fall när vi åkt från ett ställe till ett annat har vi bokat "paketpris" på en resebyrå, men det var SUPERDYRT från Koh Koh Kao till Phuket, så vi tog resandet i egna händer. Det gick hur smidigt som helst och vi har ny tjänat in en redig hacka pengar som vi kan hitta på roliga saker för, shoppa tillexempel, haha eller inte.

Jag har suttit och lyssnat på vackra kärlekssånger och pussat på Magnus hela vägen hit, fastklistrad i körkortsboken går det knappt att få kontakt med honom. Vi bor återigen otroligt fint för inga pengar, bilder kommer. Sjukt stort och fint rum, vi är MER än nöjda.

Jag har en idé om att vi numera är dom ultimata personerna för att resa runt och betygsätta hotell, vi har sett det mesta. Vi brukar sitta och diskutera vad dom skulle kunna göra bättre och hur, vart man skulle kunna bygga en bar eller hur man skulle kunna finslipa rummet lite. Erfarna hotellbesökare!

Nu ska vi utforska Kata, ska bli spännande med tanke på vad folk säger. Men man måste testa allt för att bilda sig en egen uppfattning och så håller vi stenkoll på ölen nu då...

odåpsfp¨å


The kids are alright.

Vi har det bra, för bra, får lite ångest av att tänka på hemma. Men ändå så är det så himla blandade känslor, jag har så mycket energi. När vi kom hit var jag ett vrak, jag hade ingen ork, men Thailand har gjort gott för både kropp och själ. Jag ser fram emot att komma hem, starta alla projekt jag har kommit på, få ordning och reda hemma, på riktigt. Magnus har börjat läsa körkortsboken och har sökt massa jobb, han är så duktig min man. Allting kommer bli bra, det känns verkligen så.
En bra vår och en grym sommar med massa vänner och trevliga grillkvällar.

Se upp Sverige, för snart kommer vi, med buller och bång.

på¨sdpfå¨sf

Nu är det onsdagsmyyyys på Koh Koh Kao.

Hej kära vänner och bekanta.

Vi sitter på balkongen och tar oss några eftermiddags öl, vi har gjort det varje dag här, så himla mysigt. Lyssnar på våran Ipod högtalare, bästa köpet på resan. Vi njuter av våra sista dagar här, bara 2 fjuttiga veckor kvar nu. Buhu!
Det är så konstigt väder på den här ön, strålande sol om dagarna, men vid 5 börjar det som av ett trollslag spöregna, blixta och åska. Helt sjukt! Så vi passar på att njuta av eftermidagssolen så länge den varar, sen går vi in och duschar och tar det lugnt fram tills 7 då det brukar lägga sig, då äter vi middag. Vi har verkligen slöa, lata dagar här. Helt underbart, vi passar på innan Phuket där det lär vara en aning mera liv..

Igår var en ganska bra dag för mig klantighetsmässigt, helt otroligt alltså. Först gick jag in i en glasdörr för andra gången denna resa, pang rätt i med panna och haka i balkongdörren. Sedan slog jag upp hela hälen i duschen, ett jäkla jack vart det. Sedan har jag lyckats bli loppbiten lite här och var, bland annat i navel som gör satans ont kan jag lova. Min bror kallades klanto som liten, tror jag garanterat ärver den titeln nu.

Nu ska vi kolla på Solsidan, lite Sverige i Thailand, härligt värre.
Apropå Sverige, seriöst, Eric Saade, skojar ni med oss?!

Mats - Vi försöker ha hjälm så ofta det går, men ibland glömmer man!

opåopåsdfoåp
Jag ser ut som et fet blobb, alla dessa pizzor och chips har vell börjat visa sig.. haha!


Resans VARMSTE dag..!

Vi har haft en helt otrolig dag idag med massa små äventyr och en värme som varit ofattbar, trodde jag skulle smälta bort där ett tag. Men gud så härligt det är, vi har badat ungefär varannan sekund och lekt i vattnet. Slutade med att jag blev sparkad både i huvudet och på hakan, Magnus slog huvudet i botten. Helt värt alla skador, har skrattat så jag har ont i hela ansiktet nu.
  Moppeåkningen runt ön här var helt otrolig, landskapet här är makalöst vackert. Helt klart den vackraste ön vi varit på, vi har suttit helt häpna och kollat oss omkring. Vi åkte allra högst upp i norr, så vi har nästan sett hela ön nu. Den är inte allt för stor, men helt underbart!
  Vi låg på en strand HELT ensamma, galet nice känsla vill jag lova. Så otroligt vackert!!
Sedan åkte vi till en annan strand där dom har ett lite omtalat konkursbygge, jag är barnsligt förtjust i saker där man står och undrar vad som hände egentligen. Dom har byggt åtta villor på stranden, dom är nästan klara, men dom 2 närmast vattnet har under en storm kollapsat lite halft. Så då har byggarna lagt ner hela projektet och stuckit, helt sjukt alltså.

Anledningen till dålig blogganda är att internet är ganska dyrt här och det finns inga internet cafeer på ön, men vi kommer in lite då och då, blir nog bättre i Phuket.

Dagens bilder.

p¨åsdpf¨åsf
opådsofpåsf
opåsdoåpsf
opåsdoåpfs
på¨spsf
åp¨spdf¨åsf

Koh Koh Kao.

Jag trodde inte alla fina ställen vi bott på gick att överträffa, men tänk. Thailand slutar aldrig förvåna!
Vi trodde ju att vi skulle bo i Kah Lak, men tji fick vi, vi anlände i SPÖREGN och gick in på ett internet cafe eftersom vi båda glömt vad hotellet hette. Då visar det sig att vi ska på en liten ö en halvtimme utanför Kah Lak och hur glada är vi över det?! KALASGLADA! Det är en så fin resort, finaste rummet vi haft utan tvekan och badrummet är en dröm. Jag ska lägga upp bilder sen så ska ni få se. Vi har två stora pooler och en egen strand som är så himla fin, alltså snacka om lyckoträff. Jag visste inte ens att den här ön fanns, helt sjukt. Vi ska försöka skramla ihop lite pengar så vi kan åka och se Similan Islands som alla pratar om, det låter så himla vackert.

Idag fick jag låna en sjukt bra Thailand bok av våra grannar, jag har legat med näsan i den hela dagen, jätteintressant läsning. Det står om typ alla smågrejer som man vill veta, tillomed en grundkurs i prutning, inte för att jag behöver det eftersom jag är något av en mästare om man får bryta lite mot jantelagen.

Nu ligger vi i våra otroligt sköna liggstolar på våran stora balkong, dricker en Singha och ska kolla på senaste avsnittet av Solsidan. Inte fy skam!

Sedan har vi sett lite på CNN om Tsunamin i Japan, gud så fruktansvärt!!


Don't be a drag, just be a queen.

Ikväll ska vi äta Sushi och sen på DragQueen show, Katarinas allra första, hon är taggad, vi med!
Det ska bli jättekul, det var så himla roligt sist.

Tänk att vi skaffat oss en egen liten "familj" här i Thailand, vi har verkligen sjukt kul allihopa.
Det var såhär jag hade hoppats att det skulle bli, att man träffat folk och verkligen umgås och har massa roliga dagar ihop.
Våran diskussion om ägg igår var klockren, gud vad jag skrattade!
Mer Thailand och vänskaper åt folket!

Sist vi var på DragQueen show!
poådfåpsdofåp

Jag har inte glömt er,

jag har bara haft för roligt för datorn..

Vi är tillbaka på Koh Samui och det har varit full rulle hela tiden, vi har haft ett par riktigt roliga dagar.
Första kvällen var vi ute och firade Robin som fyllde år, det blev sång och dans och alldeles för många buckets. Sen har vi solat och badat, ätit trevliga middagar och igår hade vi ost och vin kväll på våran balkong.
Så livet leker minst sagt, jag njuter varje sekund.

opådfoåspdf
opåsdfopåsf
opsdåpsof
dsfdf


Blääää..

psdå¨sdpåf

Såhär är vädret här nu, fysjutton.
Vaknade klockan sex av att hela rummet fylldes med ljus och att det dånade utan, världens storm.
Alltså det är så jäkla läskigt!!! Och jag är sjukt orolig hur det ska gå och flyga, ursh!

Skönt väder på Koh Chang idag.

he he he, not!

Jag fryser ihjäl, vart är soooolen?
Jag har vell för sjutton inte åkt till Thailand för att frysa, hoppas verkligen att Koh Samui har bättre att erbjuda än detta.

Huva mig!

poådodpåfg

Senaste dagarna på Koh Chang.

opåsdofpåsd
opågdf
oåpsdospådfos
på¨dfp¨åsd
opådfoådspf
¨på¨dpå¨sfåp
sdfsfsd
sdsdfsf

Koh Chang by motorbike.

Idag och igår har vi utforskat Koh Chang med moppen (egentligen motorcykel), otroligt vacker ö, som alla i Thailand. Igår var vi i norr, idag i söder, norr är mer turistigt men fint på sitt sett, norr är mer som jag kan tänka mig att många ställen i Thailand var för några år sedan. 
  När vi åkte genom djungeln hände något ganska oväntat, plötsligt säger Magnus: Neeeej...! och stannar moppen, jag kollar framför oss på vägen, där ringlar en lååååång orm, Magnus har panik. Jag är ju inte rädd för dom så jag får honom att köra vidare, han ryser och säger bara: nej, nej, nej, ursh, ursh!!
haha, mer ormrädd människa får man leta efter!
  Vi badade på en strand som var fin, däremot är vattnet nästan överallt i Koh Chang väldigt skitigt, vilket är tråkigt. Sedan lunchade vi i fishingvillage, som är en liten by uppbygd på styltor i vattnet, superhäftigt.
På hemvägen såg vi massor av apor, jag tycker det är så coolt hur mycket vilda djur det finns överallt här, det vildaste man kan se hemma är vell en hare eller ett rådjur om man har tur.

Nu funkar ju inte bilderna igen, jag blir galen på den här skrotburken, ingenting funkar juuuue!
Jaja, bilder kommer såfort skruttet har ryckt upp sig igen!!

Nu ska vi kolla in utelivet här, allt måste ju utforskas!

RSS 2.0