New years eve!

Pepp på kalas!!


Lepra.

Trodde jag sluppit flagna efter Egypten, tji fick jag! Får köpa bodyscrub imorgon!


Mötley Crue?

Jag älskar att bo ihop med Magnus, tro mig, hade inte kunnat vara lyckligare.
.
MEN, det finns en baksida med samboskapet, nämligen följande.
Sitter och lyssnar på musik på datorn, lite Lady Gaga, lite Lill Lindfors, lite Aqua, min egen Martine musik alltså. Men plötsligt händer det något MYCKET konstigt, det börjar spelas något som inte alls är jag, som inte är sådär glatt och tuggummisött, nej något helt annat.
.
Mötley Crue med Dr feelgood, WHAT THE FUCK?!
.
Icke uppskattad, så till er som funderar på att flytta ihop, tänk er för, skaffa er seperata musiklistor, det kan sluta illa. Behöva lyssna på skräp en fredagkväll, huva mig säger jag.
.
opåsdofpåsf

Lika barn leka bäst.

Har Thailand bilderna på ett usb, hittade en mapp med dom här fagra bilderna som jag ville dela med mig av.
Vilket oerhört vackert par vi är, jag och min älskade.
Blir nog söta barn utav detta, eller vad säger ni?!
.
dfgdg
oåpsdopåsdf
oåpoåp
dofpåsdfopå
oåpoå
p¨åpå¨
0+´0+´
opåoåpoåp
opåsdoåsf
oåpoåp

Happy New Year.

Imorgon är det då sista dagen på året, hur fort gick 2011 egentligen?! Har hört många som sagt precis samma sak, det här året har SUSAT förbi. Känns som att det var igår vi kom hem från Thailand, har hänt massor sedan dess också. Bytt jobb, köpt lägenhet, ja ni fattar poängen.
.
Tänkte dela med mig av lite bilder från förra nyåret, det var ganska så annorlunda.
.
opåsdfopås
opåoåp
p¨ådsfpå¨sf
opåoåp
opopå
sdfsdf
oåpoåp
ipoipo
oåpoåp
oåpoåp
opåsdfopå
oåpsdoåpfs
opåsdfoåpsf
opåsdfåop
p¨åsdp¨åsf
oåpdfoåpsdf
oåpsdofåpsf
på¨sdfpå¨sf
opådfoåp
oåpsopåsf
oåsdfoåpsf
p¨dsfp¨åsf
oåpsdfoåpsf
oåpsdfoåpfs

Trevlig helg.

Efter en hård arbetsvecka är jag väl förtjänt av detta tycker jag! Mamma säger att jag blivit en rödtjuts kärring, må så vara! Hur kan jag ha missat detta underbara?!


Magnus arg.

Ibland, ytterst sällan blir Magnus arg. Då kallar han mig vad han tycker är dumma saker, jag tycker mest dom är roliga. Det är antingen "din dumbom!" eller "din ärthjärna!!". Kan aldrig hålla mig för skratt!


IKEA.

Någon som vill dit?! Jag vill nämligen det väldigt innerligt, tack vare Magnus fina släktingar både på pappas och mammas sida kan vi shoppa massor. Jag längtar!! :)


Mina killar!


GOD JUL!

Än en gång önskar jag er alla en underbar julafton!! Bergkällas tomenisse!


Julaftons morgon och endast tomten (och Martine) är vaken!

Älskar julafton, blir lycklig av att alla åker hem till sina familjer och alla är så glada. Tillomed busschauffören önskade GOD JUL! Jag är på väg till jobbet med en hel tomtemundering i väskan! :) hoppas att alla ni får en riktigt bäst julafton!! Stor kram


Familjemys.

Igår hade vi en så himla mysig kväll hemma hos mamma, bästa på länge! Vi spelade familjespel, pyntade granen och sjöng julsånger. Underbara jul!


Miss you.


God jul önskar familjen Näsman!


Julstök.

Översvämning i avloppet, vi tog det fulaste vi hade och torkade upp!


God natt!!


Fundering.

Amanda sa att hon saknat mina onödiga funderings inlägg, så here goes. Ni vet när tandkrämen är slut och man glömt köpa ny och får ta till nödlösningen att klippa upp tuben?! Har ni tänkt på hur dum designen på tuben egentligen är då..! För det finns ju så sjukt mycket kvar som man egentligen tänkt slänga! Dessutom, varför är vattnet i badrummet kallare och godare?! Jag känner att det är dags för lite uppfinnar kunskaper just nu!


Oscars.

Vi har fått en ny resturant/bar i vårat lilla edsberg, vi provar pulsen med ett glas rött denna onsdag till ära.


Off to work.

Nu sticker jag till arbetet, min man ska bjuda mig på date ikväll så har fintröjan på mig.
.
påsdpåsf
opådfopå

På Linns bergäran.

Jag beundrar alla bloggare som står och fiksar sitt hår i webcam och filmar, detta var galet svårt. Så ha överseende att resultatet inte vart överdrivet fagert, men såhär gör man iallafall den där frisyren.
.
Sett ett hårband "över" håret, sen stoppar du bara ner allting liksom i hårbandet, hoppas ni blir kloka av dom här hemska bilderna.
.
opdopåsdfoåp
opåfopå
opåopåsf
p¨åsdfpå¨
påpååp
pådsfpåsfpå
opsdfop
.
Ska ju som sagt bli ganska mycket snyggare..! haha

Paradiset på jorden.

opåsdfoåp
pådfspå
opop
llösädflöä
.
.
Det här är ett år sedan, tänk vad tiden går fort. Jag längtar tillbaka VARJE dag, jag hoppas vi kan få komma iväg nästa vinter igen. Jag tackar min lyckliga stjärna för att vi valde att göra den där resan, för det kommer värma mig alla mörka dagar i resten av mitt liv.
Jag avundas alla er som får spendera eran jul där, NJUT varje sekund.
Själv ska jag befinna mig på Bergkälla, snacka om ytterligheter. Men även det har sin charm.
Puss.

Komik.

Dagens roligaste, måste börja med att säga att jag tycker det är rätt kul att min nästa bok jag planerat att läsa var spårlöst försvunnen. Känns som att Magnus haft en baktanke med detta. Men nu till det roliga, Magnus har väldigt svårt med stavning. Och ibland kan han få till det så roligt så det inte är klokt, tycker det är en stor del av hans charm som ha själv kallar alla sina lite mindre bra sidor.


Julpyssel.

Barnet Martine är i gasen, jag ÄLSKAR att köpa julklappar!! Brukar oftast börja i oktober/november, sedan blir jag så ivrig att jag många gånger inte kunnat hålla mig. Tjatar och tjatar om att få ge Presenterna tidigare, eller iallafall få tala om vad det är! Försöker med alla krafter hålla mig i år, imorgon fortsätter handlandet!


Glömde visst bilden!


Bokmal.

Jag har en skada, när jag väl läser en bra bok så blir jag uppslukad. Alltså på Ett sjukligt sett, Magnus tycker Inte om det alls. Har varit lite små apatisk dom senaste dagarna, pga denna bok. Kan inte släppa tanken på att få knäcka nöten, äntligen är jag människa igen. Camilla läckberg är precis min melodi.


Skybar.

Är det efterfest på eran balkong?!


Julbord!

Ikväll blir det julbord med jobbet, blev ny blå klänning dagen till ära! Välkommen in i stökhörnan för övrigt, ska ta mig i kragen nästa vecka!


Frisyr.

Träffade en tjej i Egypten som hade sån cool frisyr, hon berättade hur man gjorde och jag ska öva mig bra på detta. Tror det kan bli en ny favorit!


Julemys.

Magnus ordnar lite mys med ljus här hemma, sker iofs oftast här på ribbingsväg. Men känns extra mysigt såhär i julveckorna bland alla små tomtar!


Hurghada Baby!

Hallå på er alla, nu är yours truley på banan igen. Efter en väldigt mysig mor och dotter resa, vi har haft det jätteskönt. Tagit det VÄLDIGT lugnt, bara myst hela dagarna och druckit gott vin och haft långa djupa samtal på kvällarna. Gått till "discoteket" och bara suttit och tittat skrattat åt fulla ryssar så vi haft ont i magen. Precis som en resa ska bara, snacka om kvalitetstid.
.
Bildbomd eller vad kallar storbloggarna det, lite av varje utan större förklaring.
.
opåcopådf
klsödfkölsf
på¨pf¨å
opåoåp
på¨på¨
påpå¨
påpå
påpå
opop
opåoåp
opop
pååp
opop
dsfsf
sdfsf
sdfsdf
opåsdfoåpsf
fsdfopå
åpdå¨fpsåf
opåfop
på¨på¨s
pååp
opdsfop

Egypten.

Imorgon sticker jag till värmen med min lilla mamma, vi tänkte ta det lite piano och kanske bli lite bruna på kuppen. Skönt att komma bort såhär innan jul, med tanke på att vi var borta förra julen hade jag nästan glömt bort den här hetsen.
Om jag får bestämma är vi borta nästa jul också, man dör ju nästan av kylan här. Och tydligen var det MYCKET kallare förra vintern, huva! Tacka vet jag sol och värme, här är ett litet urval från en tidigare Egypten resa.
.
påfpsådf
lölsöäf
öä'ö'ä
opåopå
ii
opop
opåopå
opopå
opop
opdopf
.
Gud jag har typ skrattat ihjäl mig när jag kollat igenom detta album, vilken totalt hjärndöd släkt man har. Love it.

Furr.

Vet ni vad jag tänkte på idag?! Nej såklart ni inte vet, det är ju därför jag ska tala om det nu. Är massa skrivandes hit och dit i bloggar nu om päls, jag har en liten sido tanke kring detta. Ni vet dom som kastar röd färg på folk med pälsjackor..? Är inte det ganska korkat egentligen?! Jag menar om man får sin jacka förstörd, vad gör man då?! Jo man ser ju till att skaffa sig en ny! Så egentligen gör dom ju sina åsikter en björntjänst, för då främjar man ju i det långa loppet till större konsumtion.
Jag säger inte varken bu eller bä om päls, menar bara att det är lite komiskt.

På bilden ser ni mig och en random med pälsjacka på café opera i onsdags!


Matematikens värld.

Jag och Adina går in på donken och ska handla cheeseburgare, Adina ska ha 2 och jag ska ha 1. Vi har varsin tjugolapp, jag lägger fram dom på disken och säger 10 kronor på varje lapp. Kassörskan kollar konstigt, jag blir förvirrad, enkel matte hallå! Adina säger, nej alltså 3 cheese ska vi ha..!
Ja säger jag, 2 till mig och 1 till henne, eller jag menar 1 till mig, eh eller jag menar...
Adina avbryter och förklarar; 2 till mig=20 kronor och 1 för henne=10 kronor.

Jag tror att jag ska bli matematiker, eller vad säger ni?!
Virrpannan nummer 1.


Breaking dawn.

Har varit på tjejkväll i stan med Adina, först ett glas vin och sen ett minst sagt annorlunda biobesök. Vi såg twilight, helt klart över förväntan. I slutet av filmen när allt var sjukt spännande blev det spännande även utanför filmduken. Det blev lite för mycket för en utav våra biobesökare, en kille tuppade av. Drama på högsta nivå vill jag lova er! Filmen blev avbruten, lamporna tändes och gap och skrik om 112! Stackaren kvicknade till liv efter en stund och blev utledd av sin mamma. Tydligen är det något som förekommer en hel del på spännande filmer, ganska så sjukt. En sf personal berättade att vissa tycker att det är så spännande att det för en överdos av adrenalin och svimmar, sjukt!

På tåget hem ville en man som tydligt försökte likna Jesus frälsa oss! Jag är sådär att jag bara skrattar när jag tycker att något är riktigt riktigt kul, när mannen frågade Adina om hon mött Jesus och berättade om alla lärjungar höll jag på att explodera av asgarv.

Summan av kvällen, mycket lyckad fredag!


RSS 2.0