Jag antar att ni förstått..

att jag uppskattar att ha en webcam barnsligt mycket ^

maj

Dagens jobb-frippa..

haha så himla ospännande, men ändå :D

 bajs

När man fryser och är lat..

ja då tar man det som är närmast till hands..

jt

haha

MAT <3


För er som känner mig är det vell inget nytt att jag är himla förtjust i mat, mat i alla dess former.. Och ju onyttigare desto bättre! Sarah kommenterade idag att min jobboutfit satt så löst, true, även fast jag har minsta storleken så ser det mer ut som en sopsäck än ett klädesplagg, wierd. Och detta påstående fick mig att fundera, vart tar allt jag stoppar i mig vägen?! Det är ett stort mysterium, jag äter och äter och äter, men jag växer inte. Mycket märkligt, men mycket bra, jag menar det är ju inte direkt något att klaga över, hurra för att jag kan äta vad jag vill. Dock fasar jag för den dagen det plötsligt ändras, mamma säger alltid det, en dag så vänder det plötsligt, men den dagen den sorgen, ellerhur..
Man ska njuta av det goda som livet har att erbjuda!

Hej Hopp!

Jag påkommen med lite kakor i hand och mun, haha
mmaaaat

Intresseklubben antecknar ^

Eftersom jag har EXTREMT lite att göra denna onsdagkväll tänkte jag visa er en liten sak..

Det är nämligen såhär förstår ni, att mitt hår är väldans muppigt för tiden (tjena ilandsproblem), så det trillar ner i ansiktet HELA tiden. Och det går ju inte för sig när man jobbar och har sig, tro mig, det är uteslutet. Så därför har jag luskat fram lite olika frisyrer som underlättar, detta är då dagens trevliga påhitt.

ghghmöööhopp

höhö, som sagt, har för lite att göra just nu!

Bläää..

Något är knas med bloggen, koko?

Det är mycket med det jordiska..


Detta är ett uttryck som jag lärt mig efter ha hängt med alla seniorer mer än vanliga ungdomar, och alltså det är faktiskt ett ganska så skojigt och användbart uttryck, så jag tycker vi börjar med det från och med idag, eller vad säger ni?

bjdjdj

Dagens andra tips..

Gud vad tipsig jag var idag då..

Skulle nämligen precis bära upp min sovande lillebror (sexåringen) och kom att tänka på en gång när jag bad Tobbe bära upp Marius till hans säng. Tobbe såg helt vettskrämd ut och frågade: Men vadå, hur gör man då?! Och jag förklrade lungt och försiktigt att det var precis samma princip som att bära ett flak öl och visade med armarna hur man håller. Och det gick så bra så bra.. haha!

Så till alla er som väntar smått, varsågoda för mitt lilla tips!

Här har ni ett annat sett att bära en unge på! ^
ddd

Om ni en morgon ser en tjej som går konstigt..


bli inte rädda då, för det är förmodligen bara jag. Jag har nämligen fått höra att jag gör det, men jag har liksom en förklaring till detta.

Det är nämligen så att jag är en sucker för musik, framförallt på morgonen, jag kommer igång så jävla bra då. Och jag blir så himla taggad över den bra musiken, så att jag av bara farten går i takt till musiken och lever mig in i musiken som bara den. Nu förstår jag att ni sitter där vid era datorer och tror att jag är smått galen, och det kan nog stämma bra, men fan vad underbart det är med musiken sen. Jag kan aldrig aldrig aldrig känna mig annat än glad en tidig morgon, bara jag har ipoden!

ipod

Dagens Tips..


How to make your mama call you: GEEK!

kkkk

Rutig kjol + glasögon, gulligt och lite nörd stämpel!

Tjohej!

Fett sugen...

hhh
gggg
bbb
bbbb
vvvv
nnn
mmm

På lite "vanliga" Martine..

Åhhhh, jag dööööör!


dddd

GULL GULL GULL GULL GUUUUUULLLL...... <3<3<3


Vissa har tur! ^^

Fruktansvärt spännande lördagkväll!

hopp

OOOKUL att inte jag får vara ute och röja ikväll!

Jag är raaastlös och vill göra något, ibland är det bläää att jobba dagtid!

Såhär var iallafall 5 November litegranna..


Tårta!

fff

Sånna man tycker om mest!

dddd

OCH ÖL!

dddd



Im back!


Ursh vad jag har varit oaktiv här då, inte ok! Men det är ju så himla mycket med att fylla år och allt sånt där. Jobba, ta after work, you know the deal.

Det var hursomhelst en mycket lyckad birthday i onsdags, jag var kalasnöjd hela dagen. Min älskade arbetskollega Inga-Lill hade köpt tårta till mig, jeei! Och jag som älskar att fylla år och få grattiskramar upptäckte att uppvaktandet tas till en högre nivå när man jobbar med små glömska tanter, det bara regnade grattis över mig hela dagen! Och sen avslutades dagen med prinsesstårta och öl, inte tillsammans dock, haha!

Nu är jag ett år äldre, men inte så värst mycket klokare eller mognare. haha

dkdkdk

Borde verkligen den där ettan få vara framför nian?


Jag är som en liten unge, sitter här och kan inte sova, helt överspeedad, för det är ju nämligen så att lilla Martine fyller 19 år imorgon. Borde ju innebära att jag borde mogna lite, men näej, ändå inte. Jag kan nog ärligt säga att jag uppskattar det här med födelsedag ännu mer än min sexåriga lillebror, skandal! Men iallafall, Imooooorn, tårta och paket, jippi jeeei!

föföföfö

Att jobba på ett äldreboende..


Jamen ni förstår att man upplever så mycket saker som jag aldrig skulle hittat på själv, idag har tillexempel jag och Sarah och alla våra små tanter och herrar vart på konsert med dans. Dragspel, fiol och piano, och så sjöng en gumma förståss! Det var ett jävla drag och vi slog klackarna i taket. Jag sjöng med för glatta livet även fast jag inte kunde en enda textrad, sen bjöd jag upp en utav damerna till dans också. Hon förstod inte riktigt vad det var för sorts dans jag försökte föra, så hon frågade om det möjligen kunde vara Hambo, och det lät ju jädrans bra med Hambo, så jag nickade och sa jag.

Tänk förstår ni vad man får uppleva, ni skulle vart där, dagens händelse, jag lovar ;)

Haklapp, jag?! Aldrig..

ddkdk

Jeeei!


På Onsdag är det en tuffing som fyller år, barnslig som hon är finns det inget roligare än just det!
Jag tror hon heter Martine och här hr vi en bild på hur det såg ut för ett år sen! ^

jjj

Underhållande ^

dldld

Krävande vänskap..



måste komma och låna ögonmasker och grejer, hoppas du är medveten om att den är lite väl feminin för dig, tycker jag iallafall, haha!

ooobi

Att vara sjuk..


Det är TRÅKIGT, jag är rastlös, men alldeles för trött för att göra något. JAg är jätte hungrig och har försökt bli mätt på godis, det gick inte. Mor och Far ska ha gäster ikväll och eftersom jag inte orkar ta mig utanför dörren måste jag vara hemma, jag kommer känna mig som ett sånt där barn som inte har några vänner som måste sitta med på middagen och alla vuxna kommer tänka att det är synd om mig. 

haha, herregud!

Jävla bihålor!


Jag som skulle vart i Dalarna och roat mig en hel helg, ja istället sitter jag i min säng med mitt täckte runt mig och är lite smått bitter. Har sovit typ en miljon timmar inatt, var helt död igår, men jag drömde om potatisbullar så då vart jag genast lite gladare, haha!

kdkdkd

RSS 2.0