Bra sagt.


Movienight is on!

I Grekland diskuterade vi om vilka filmer man vill ha hemma så man kan titta närsomhelst. Vi laddar nämligen Inte ner utan använder oss utav gamla hederliga dvd-spelaren. Tack cdon för snabb leverans, hösten är räddad!


Puppylove.

Våran familjs lilla bebis har växt medans vi varit borta, idag har vi varit valpvakter. Magnus är fortfarande det och har knappt tid att prata när man ringer, han är för upptagen med att mysa. Söta!!


Ljud..!

Det finns ljud härligare än andra. Havets vågor, barnskratt, klirret när man vinner i songpop, klicket när man öppnar en kall öl, listan kan göras lång. Man ska uppskatta dom små sakerna i tillvaron.


Härligt värre!

Varför är inte livet alltid en semester utomlandsresa!!!? Jag dör vad underbart det här är!! Vi BARA njuter och myser, precis som man ska göra!


Rethymnon.

Vi är nu framme på Kreta och njuter till fullo, sitter på balkongen och lyssnar på GT, dricker en kall Mythos och äter chips. Strax blir det middag i hamnen.


Höjden av klantighet.

Inom loppet av en vecka har jag lyckats bränna mig på axeln med en locktång och hyvla mig tummen med osthyveln. Bra jobbat Martine! Pyttesår, men fortfarande ironiskt.


RSS 2.0