Melati Tanjung.

Åhh, vi bor så fiiint, jag är så nöööjd. En vecka här har vi nu bokat, sedan ska vi vidare någonstans, destination unknown.
Idag har vi legat på playan, försökt pressa fram den färg som försvann i Kuala Lumpur. Vi åt en sjukt god lunch på ett jättemysigt strandcafé, tittade ut över den vackra stranden här. Sanden är så mjuk och vit, jättesvårt att förklara men det är superfinstrand verkligen.
Sedan gick vi till Underwater World och tittade på alla djuren, jag klappade en Pythonorm, Magnus stog dödsrädd bakom mig och sa att jag skulle sluta, haha. Lägger upp bilder därifrån imorgon eller så, har dom på mobilen, kameran dog nämligen där inne, typiskt.
Nu ska vi äta middag på det mysiga stället där vi satt igår och tog en öl.

Här är lite bilder från idag och hur det ser ut där vi bor nu.
opådsfopså
löädslföäsf
på¨dspfå
sdsdfsf

Sedan en positiv sak, kattungen hade brutit höften, dom ska åka till den imorgon, vilken himla tur.


Lycklig tjej.

Åh vilken tur vi har haft, vi har precis fått det sista rummet i hela Langkawi, på ett superfint hotel precis vid stranden, vi ser havet från rummet. Fantastiskt.

Men precis när vi skulle checka in hände värsta sorgliga saken.
Hon som äger hotellet har en massa kattungar som springer omkring, när jag sitter och väntar på att vi ska få nyckeln så tittar jag ut och precis då ser jag hur en bil kör ut från parkeringen utanför och en av dom små kattungarna rullar under framhjulet. Jag skriker till och alla springer ut, bilen stannar och katten släpar sig fram på frambenen, den hade brutit båda bakbenen. Hotellägaren grät och grät, så himla sorgligt. Ett jättesnällt tyskt par åkte med henne och den lilla katten till sjukhuset, jag antar att den blir avlivad.
Så himla sorligt.

Våran favorit på Koh Lanta.
opåsdofpåsfopå

Klurigt..

Jaha, det här kinesnyåret var icke med i våra beräkningar.
Vi sitter här med varsin Corona och datorn och klurar lite och kollar lite vart vi ska ta vägen.
Jag är ju personligen lite bekväm, men ändå ganska simpel. En strand, en bok, lite god mat och dricka samt gott sällskap och jag är nöjd, jag behöver inte mer utav denna resa, bara lugn och ro och lite smålyxigt på ett billigt sett.
Vi får se vart vi ska ta vägen, ska gå hem och klura vidare när vi har myst klart här.
 
Underbara Hong Island i Ao Nang.
opåsdfopsådf

Kinesiskt nyår, ingenting för oss.

Vi är framme på vackra Langkawi, men, detta är ett stort MEN, det är fullbokat överallt.
Alla dessa kineser ska fira sitt nyår och har invaderat hela Langkawi, vi fick tag i ett guesthouse, bokade det lite väl snabbt, jag hade kollat på rummet men var så stressad så jag tog det utan att tänka mig för. När Magnus kommer in på rummet börjar vi båda asgarva, här kan vi inte bo. Det var det äckligaste, vidrigaste, sunkigaste jag någonsin sett, jag lovar er. Jag kan inte ens beskriva med ord, i panik sprang vi omkring och fick tag i ett fint rum på ett ställe, men bara i en natt. Så Magnus fick gå tillbaka till äckelstället och avboka med ursäkten "Min tjej har fått mens och måste därför ha ett fräsch badrum".. haha.
Det är jättetråkigt för vi vill verkligen vara här men ALLTING är fullt, förutom snuskstället då. Vi har varit på vartenda guesthose i hela Cenang beach, tråkigt. Kanske finner vi lyckan imorgon klockan tio, annars blir det att åka vidare.

Lite bilder från idag, överst är sunkstället.
på¨dfp¨åsd
opådfåposfd
löädlöäsfd
iopiop
sdfsdfsf

Sen dagens roligaste,
på flyget så fick alla en varsin liten påse med jordnötter och apelsinjuice när vi startade. Vi knaprade i oss dom och precis innan vi skulle landa frågade flygvärdinnan om vi ville ha lite mer nötter. Vi tackade ja och hon gick iväg för att hämta, så kommer hon tillbaka med en hel påse full med jordnötspåsar, alltså en icapåse full typ. vi har räknat nu och vi är numera glada ägare av 45 jordnötspåsar.
Tror ni vi såg GANSKA så förvånade ut eller?!

Cupids Chokehold.

Vi fikar igen, känns som vi bara ätit hela dagen. Lite brunch här, lite fika där, lite lunch, lite mer fika, gott gott.
Nu har vi shoppat det sista, nu är det bara att försöka klämma in allting i väskan som är kvar..
Längtar verkligen efter sol och bad nu, några dagar i storstaden och man får abstinens, hur ska vi klara att komma hem?

opdopåsdf

Full Moon har satt sina spår..

opådsofpås

Den här jäkla färgen går inte bort, jag har fortfarande gula, rosa och blåa slingor i håret. Jag har tvättat och tvättat och tvättat håret, jag har skrubbat med schampoo, det sitter som berg. Det är vell dags att acceptera att min nya hårfärg är mångfärgad, jag som lovat pappa att inte färga håret i Thailand.

Fika på Starbucks.

Vi sitter i solen och har det bra, fikar på Starbucks uteservering.
Sjukt mysigt, sjukt gott kaffe, sjukt bra sällskap, allt är bra, som vanligt här i Asien.
Enda downsiden är att min mage är lite ovan med kaffe, men det är smällar man får ta.

opåsdfosåpdf
opådfoåpsdf

Jag har ett stort problem..

Ett i-lands problem ioförsig, men ändå..
Jag vet allvarligt talat inte hur vi ska få hem allting vi köpt, 20 kg var får vi ha, det är 40 kg totalt. Sen handbaggage. När vi åkte från Bangkok till Malaysia hade vi totalt 35 kg, bara väskorna som vi skickade. Här har vi shoppat mer än vad vi gjort sammanlagt på hela resan, jag är orolig. Imorgon blir det att köpa en till stor väska att ha som handbagage. Det här är så sinnesjukt, men så himla roligt. Jag bara längtar efter att få komma hem och visa upp allting, jag har köpt så SJUKT mycket fint, Magnus också.
Blir det övervikt är det vell bara att klä på sig och sitta på planet fullt påklädd som en michelingubbe.
 
När vi storshoppade på marknaden i Ao Nang, dom kläderna skickade vi hem med mamma....
qopåsdopfsdf

Jag är så lycklig, jag är så lycklig..

Varje dag när jag vaknar är jag så glad och mår så himla bra, tänk vilken resa vi är på egentligen. Alla frågar hur det går, om vi bråkar och sådär. Jag kan ärligt säga såhär, jag har aldrig mått såhär bra, jag har aldrig varit såhär lycklig och jag har ALDRIG varit såhär kär. Magnus är det bästa som finns, den bästa jag vet, det här är världens bästa resa och ingenting hade kunat vara bättre.
Tack min finaste, underbaraste bästa Magnus för att jag får dela detta med dig.
Jag älskar dig, alltid.
 
löädfläöd


Kaffe Latte & Wifi på Krispy Kreme.

Igår när vi skulle gå ut och äta frågade vi picollon på hotellet om han kunde rekomendera oss någon resturant, gud jag tycker det här är så roligt. Skrattar när jag tänker på det. Han sa ja kom ska jag peka, så går vi ut på gatan, så pekar han åt ett håll och säger "Mc Donalds" pekar åt ett annat håll och säger "KFC" ett annat håll och säger "Pizza Hut" och till sist åt ett annat håll och säger "Subway".. HAHAHA! Okej, vi gick åt Subway hållet. Snacka om att tro att vi turister inte vill äta på deras inhemska ställen.

Nu sitter vi och fikar på Krispy Kreme och använder deras internet, mycket trevligt. Idag ska vi på lite present shopping, dom har så SJUKT mycket fint här. Det roliga är att man inte får prova grejerna, sen får man alltid en helt ny klänning/tröja inslagen i en plomberad påse.

odpsåfpsdoåf


Dum Dummare på turné.

Eftersom vi var tvugna att byta hotell idag var det bara att kliva upp imorse, packa ihop väskorna (värsta momentet med att vara backpacker) och bege oss sig vidare. När vi ska checka ut i receptionen lägger vi ner våra ryggsäckar på golvet, plötsligt börjar det tjuta.. Jag och Magnus kollar på dom i receptionen och dom står snällt och ler mot oss, jaja tänker vi och fiksar med vårat. Efter en stund frågar receptionisten lite försynt; Ursäkta men vad är det som låter..? Jag och Magnus ser ut som två frågdetecken, jag frågar Magnus om det är vi som låter. Efter en ganska bra stund trillar poletten ner, det här är så sjukt. När vi skulle åka gav Mamma oss ett transportabelt brandalarm.... Jag förklarade det för dom i receptionen och dom höll på att skratta ihjäl sig.
Så sjukt!!

När vi kom till det nya hotellet höll både jag och Magnus på att svimma, alltså vi bor så jäkla flott så klockorna stannar. Jag skämdes nästan lite för att gå in i receptionen med våra stora ryggsäckar, när vi får rumsnumret svimmade jag ännu lite mer. Vi bor på, lyssna nu, TJUGOSJUNDE våningen, 27..!!!! Jag som har höjdskräck, känner mig nästan illamående bara av att vara på rummet, haha. Men det är jättefint, verkligen lyxigt.

Idag har vi varit i Chinatown, tyckte det var sådär. Men det var jättekul att ha sett iallafall. Imorgon blir det mera stadsvandring, den 30 åker vi till kusten, Langkawi, det ska bli jättespännande.
 
dsfopåsofpå
iosdipof
opådfospåf
opåsdopåsf
iopdipfosdf
opsdfoåspf

Återigen, vilken daag.

Min kropp är ganska arg på mig, jag känner det nu när jag sitter ner för nästan första gången idag. Feber, hosta och snor passar liksom inte in i mina planer, så jag skiter faktiskt i det under Kuala Lumpur vistelsen. Thailand har givit starka kanonpiller, dom funkar toppenbra.
 
Nu till våran underbara dag här, vilken stad!!!!
Så jäkla häftigt, jag och Magnus har spenderat mycket tid med näsan rätt upp i luften, det är så mycket häftiga STOORA byggnader här så man nästan svimmar. Och Twin towers sen, vilken grej. Grymt häftigt alltså. Vi ska på mera turistande imorgon, shoppingen lockade för mycket efter en timmes spanande på dessa makalösa byggnader. MonoRail ("tunnelbana" i luften) från Twin Towers till Shoppingcentret, vilken känsla att susa omkring uppe bland skyskraporna, allt här är så himla ballt.
  Shoppingen, om vi säger såhär, glöm allting jag ens försökt skryta om innan. Jag har funnit paradiset och vill ALDRIG åka hem, Times Square, en skyskrapa FULL med allt jag någonsin drömt om. Thailand har BARA skit jämfört med vad vi har sett (och köpt) idag, jag kan inte förklara ens med ord. Ni kommer få se min och Magnus nya garderob när vi kommer hem, det blir till att köpa en (eller två) nya resväskor.
   Och sedan, det Magnus tyckte var allra coolast och som han har tjatat på mig hela dagen att jag ska skriva om. Jag kan ioförsig hålla med om att det var rätt ballt. Dom hade, hör och häpna, ett Tivoli innuti detta gigantiska shoppingcenter. Inte någon liten fjuttig karusell heller utan värsta bergochdalbanan med loopar och grejer, Gröna Lund släng dig i väggen, i Malaysia har dom allt roligt på en gång.
  Dagen avslutades på en såndär Sushi resturant man sett på tv, ni vet när maten snurrar förbi på ett litet rullband, urtufft.
GRYMT BRA DAG!!!

opådsfpåsdf
opådfogpåsdofp
opådsfoåpsdf
poospdåfoåpf
på¨dp¨åsdf

God Morgon Världen!

opåsdfopåf
opådfåpsf

Det här såg ju inte fy skam ut, jag tror vi bor himla bra till alltså..!
Nu blir det upptäcksfärd i staden, gud så spännande.

KUAAAALAAA!

Nu är vi framme på hotellet i Kuala Lumpur, känns sjukt bra. Vi bor så jäkla flott, för 200 kronor natten, inte illa. Eftersom klockan är så mycket är det svårt att säga hur det ser ut här, men verkar sjukt grymt. Både jag och Magnus var ganska så lost när vi hämtat väskorna, vi visste bara att vi hade hotellet men inget mer. Pappa har sagt åt oss att vi ska se ut som att vi vet vad vi gör och vart vi ska för att inte locka in oss själva i konstigheter, så vi virrade omkring med stil kan man säga. Bokade taxi inne på flygplatsen, kändes rätt wierd när man inte hade en aning om vad pengarna var värda. 74 Ringit kostade det, tydligen ungefär 150 kronor har vi nu räknat ut. För en timmes färd, det är ju dugligt.
Nejmen allting här verkar supertoppen, som Magnus sa när vi satt i taxin; "Vad kul det känns att vara utomlands..!"

Vi hörs mer imorgon, godnatt!

opådfopsådf

Supertaggade på KL.

Nu vill vi bara åka, sitter här ivriga och väntar på taxin så att vi kan få komma iväg. Två timmar kvar. Har ätit sjukt god frukost på New Siam 2, jag gillar verkligen det här stället. Ligger sjukt bra till, precis vid Khasan road, men helt avskilt ändå.

Vi har strosat omkring på gatorna ett par timmar nu på förmiddagen, köpte tre svenska skvallertidnigar till flyget. 3 stycken för 20 kronor, dom kör med återanvändning här. Säljer turisters gamla tidningar till små summor, tycker det är lite kul.
 En annan rolig sak som hände var när jag skulle gå på toa i ett thaicentrum här, när jag kom in på toan fanns det två automater där man skulle köpa toapapper. En för 2 bht och en för 5 bht, jag tänkte att den för 5 var lite lyxigare så jag slog till på den. När jag är klar på toa och öppnar den lilla asken jag fått i aoutomaten så ligger det en binda där i, hahaha! Jag hade tagit bindmaskinen istället för toapappersmaskinen, svårt att läsa när det står på thai.

Sedan har vi gjort något Svensson Svensson, men åh vad roligt. Vi har kollat på solsidan del 1 & 2 på tv4 play, lite hemma känsla. Gud vad dom är bra, kan se lite av mina föräldrar i det där. haha!

podpåfsodpå

Visst har man blivit lite brun iallafall..

2 månader mellan korten, höhö. Lite barnslig får man vara!
 
25 November - 2010
opådopåsdf
 
23 Januari - 2011
opåsdfopåsf

Vilken dag..!!

Vart ska jag börja ens?!
Kom fram till Bangkok, bor på samma boende som sist, New Siam 2, ligger grymt bra till. Eftersom shoppingen här är för bra för att vara sann har både jag och Magnus gått lite vel berserk i butikerna, mest jag då såklart. Vi var iallafall tvugna att införskaffa en till väska, hehehe.
Feberyr och hostig fick Magnus med mig till MBK (det stora köpcentrumet här), på vägen dit börjar det bli lite kö, sen möts vi av MASSOR med folk med röda tröjor. Årets klump i halsen, rödskjortor!
Dom har spärrat av hela huvudvägen med världens demonstration och det är omöjligt att ta sig förbi, taxin släpper av oss och säger att vi ska ta skytrain ("tunnelbanan"). Vi åker såklart åt helt fel håll, MÅNGA stationer. Men vid slutstationen där vi egentligen tänkt byta och åka tillbaka skådar jag ett paradis, ett shoppingmekka. Större än jag någonsin har sett, shopping så långt ögat når. Jag tvingar Magnus med dit, springer runt som en galning eftersom jag är rädd att svimma om jag står still. Billigaste bästa shoppingen i världshistorien.
  Sedan begav vi oss mot MBK, där hittade vi den perfekta väskan till det perfekta priset, mycket bra. Pizza till middag och sedan hemmåt. Vägen var fortfarande totalt avspärrad, det går inte att beskriva det kaos som var mitt i Bangkok. Rödskjortorna hade slagit läger verkligen mitt i smeten, det gick inte att komma förbi. Så vi fick promenera därifrån, lååångt.
Nu är vi så trötta båda två så sängen lockar verkligen.

oåpdfopåsdf
opåsdoåpsdf

Galet!

Febrig, förkyld, gnällig och påväg till Bangkok.

Stackars Magnus..!
 
Så himla typiskt att jag ska åka på det här när vi ska till Bangkok och sen vidare till Kuala Lumpur, där det är fart och fläkt. Hade varit bättre att vara sjuk och få vila upp mig på ett lugnt ställe..
Men sånt är livet, går vell över snart får vi hoppas.
Till min glada förvåning är Koh Samuis flygplats otroligt vacker, speglar verkligen hur vacker själva ön är.
Kolla bara här, allting är liksom utomhus, superhäftigt.

opåsdofpsådf
opåsdospåf
på¨sdså¨dfp
opdfopåsdf
podopfdopå

Svårt att visa med bilder, jag tycker det var himla häftigt iallafall..
Vi hörs senare!

Thailands enda backpacker med solstol.

Min mamma är lite speciell, hon tar nämligen med sig solstol från Sverige när hon åker till Thailand. Thailand har nämligen många naturreservat som inte tillåter uthyrning av solstolar. Hon använde sin stol flitigt när hon var här under julen, när dom åkte hem fick jag till min stora glädje ärva den. Den har nu besökt många platser i Thailand(Ao Nang, Koh Samui, Koh Phangang & Koh samui igen), nu har jag lovat Magnus (som skäms över mig och min stol) att den inte får följa med längre. Eftersom vi ska flyga ut ur landet.. Så nu har våran favorit hotell-kille fått ärva denna, till hans stora lycka. Tänk vilken resa denna underbara stol fått göra.
 
Jag och min stol!
på¨dpdås¨fpsdå


Malaysia here we come!

Nu har vi bokat biljett från Bangkok till Malaysia, wiiiie. Känner mig superglad, det ska bli jättespännande! Jag är supertaggad!!!!!


På trans cabaret häromveckan, haha!

opådofpådfopå

Därför älskar vi Thailand.

Eftersom jag och Magnus missberäknat våran resa ut ur landet lite är vi nu tillbaka på Koh Samui, på vårat underbara boende som vi bodde på när dom andra var här.
Dom är så genuint Thailändskt snälla här, vill göra allt för att man ska ha det bra.
När vi kom med bussen så sprang han i receptionen ikapp några som gick ut från hotellet och ut på gatan, så berättar han när vi står vid checkin disken att när han såg oss komma så avbokade han dom som precis gick därifrån så att vi kunde få bo där istället. Dom fixade så att vi fick bo på samma våning som sist och sprang sedan upp på rummet och sköt ihop sängarna, sjukt gulliga.
Så nu bor vi i erat rum Isabelle, kolla, haha!

fgdfgdg

Nu blir det Bangkok i övermorgon och sedan vidare till Laos eller Malaysia, beroende på vilket som är billigast. Är väldigt sugen på Malaysia, men om det blir Laos tar vi bara det lite senare.
Vi har det iallafall sjukt underbart fortfarande, vill nästan aldrig komma hem.
Enda som jag längtar hem till är familjen och vänner, annars är allting här FÖR bra.

Full Mooooon - Ännu roligare än jag kunnat drömma om.

Vi hade en så sjukt rolig kväll, en utav dom roligaste någonsin, helt klart.
Vi såg ut som två idioter när vi kom hem, speciellt Magnus, haha.
Vi träffade SJUKT mycket roliga människor, jag sprang runt och målade alla, som värsta konstnären.
Här har ni lite bilder, föräldrar och morföräldrar får kolla med ena ögat..
 
opäofäösdf
lädföälsdf
opdoåpsdfopåsf
opådosåpf
oåpdoåspdf
opådfoåpsdf
läösdfläsödf
läödöfäsldfäö
opdfpåosdfpå
opåfdopågodfpåg
dfpgåd¨fgåp¨
på¨dpfås¨dfp
opdsopåsdofpå
opsdåodfpå
opådopåsdf

Men det är ändå jävligt dyrt att vara kär..

när hon bor i Farsta och jag bor i Hässelbygård, jag skulle vilja åka dit men jag har inte råd...

Världens skönaste bli glad låt, jag blir alltid på sånt himla bra humör när jag hör den, sitter och lyssnar på repeat och lägger upp lite bilder.
Här ska ni få lite roliga kort från senaste veckorna med alla våra kompisar som varit på besök, underbart glada tider i Thailand.
 
opåsdoåspdf
¨på¨sdpfå¨sf
dspåsdfoåp
opådsoåpsdf
ipodsifposdf
 
Det här tog lite för lång tid, lite bilder finns på facebook nu också! :)


Full Moon ikväll, wiiiie!

Sitter och har ätit lite lunch här på hotellet, goda mackor och iste. Magnus sitter och tittar på fotboll, mycket nöjd kille.
Jag försöker undvika att ligga för länge och steka i solen, jag har nämligen fått mindre smickrande exem på hela kinden och hakan, alltid samma sak när jag är i solen. Men Magnus säger att jag är fin ändå, så vi får vell tro på det då. haha!
Ikväll blir det som sagt Full Moon, det ska bli sjukt roligt, både jag och Magnus är jättetaggade.
Däremot är vägen dit mindre rolig, 40 minuters berg och dal bana i 100 blås. Jag trodde att jag skulle dö igår när vi åkte dit och hem, jag sa tillomed åt tuktuk chaffisen att sakta ner för att jag ville komma hem med livet i behåll. Jävla fartdårar alltså!
 
Här var när vi var ute en kväll på Koh samui :)
  
läödläösdf

Golden Hill Resort Koh Phangang.

Det ar sa sagolikt vackert har, bade jag och Magnus ar helt salda. Det har ar helt klart den absolut vackraste utsikten jag sett hitills i Thailand. Det ar sadar lite kusligt pa det har hotellet, jag alskar sanna har platser. Jag har en tanke om att detta varit ett riktigt lyxhotell for nagra ar sedan, men som liksom tappat sina gaster. Man ser pa hela omgivningen att det tidigare varit massa folk har, stor bar och biljardbord. Massa bord och stolar, bankar och sadar. Det ar sa otroligt vackert, rummen ar jatte fina. Men det ar knappt nagra gaster och det kostar bara 200 kronor natten. Mystiskt men underbart, inte mig emot.

fdgdfg

Nu ska vi njuta vidare, lange leve Thailand livet. Lite mer an 2 manader kvar nu bara, huva mig vad tiden springer ivag.

Stranden idag..

Vi har legat på Chaweng beach och njutit av solen, det är inte många dagar kvar här nu.
Nu är det dags för middag och öl.
 
oåpsdfoåpfsdoåf

 
Sedan på begäran av Isabell, dagens hoppbild som alla toppbloggare gör, fast i min egen tolkning.
p¨åsdfp¨åsf

Till Pappa & Mats..!

Titta jag har hjälm!!!
 
p¨åadpasdpå

7eleven toast och Iste.

Bästa frukosten här i Thailand, billigt och godaste som finns.
Har varit lite dålig på att updatera bloggen men det är bara för vi har gjort så mycket saker.
Igår var vi vid ett jättevackert buddha tempel och tittade på fina saker, allting är så himla fint.
Vi åt lunch vid ett så vackert ställe, världens finaste utsikt, det var jättemysigt.
Kommer massa bilder sen!
Nu ska vi gå till stranden och bada, hääääärligt.

Häromdagen på stranden!
 
läösdflsdfälö

Vasen Reunion i Thailand!

I förrgår var det riktig Vasen fest här i Thailandet, mycket trevligt.
Vi låter bilderna tala för sig själva tycker jag.
 
sdpåf¨dpfå¨
oåpdsofpåsdf
oåpdfoåps
på¨sdpå¨f
på¨dfåpsdfå
opåsdfopsådf
 
Nu ska vi gå och lämna lite tvätt (läs mycket), jag älskar att inte behöva gå till tvättstugan.

Magnus: "Det är fett nice här alltså..!"

Vi tycker mycket mycket om Koh Samui, det har det mesta du kan önska dig. Vi trivs så bra på vårat hotell, han som driver det är så himla trevlig och hjälpsam. Igår ville vi äta middag på taket där poolen är, då kommer dom uppbärandes med bord och stolar, lyxigt värre.
Vi har hittat en supermysig plats på stranden där vi dricker öl och kollar ut över havet.
I förrgår gick jag in i en glasdörr, mycket begåvat, stor röd bula fick jag men den är nästan borta nu.
Idag har vi varit på en otroligt vacker strand, vi trivs som sagt.
 
osåpdfopåsdf
opsdfopådf
påds¨psdf¨åpf
opådsoåspf
pådfåpodfpåo

Koh samui, Chaweng.

Imorse steg vi upp den tid vi kommit hem flera kvällar tidigare i veckan, hemskt!
Men jag somnade skönt om på bussen och sov enda tills Magnus väckte mig och sa att vi var framme, därefter hade vi en jättetrevlig båttur över till Koh Samui, det var SOL.. Wiiie!
Vi kom till piren, slog oss ner och grävde fram lonely planet böckerna, vi bestämde oss att bosätta oss på Chaweng. Efter långt letande hittade vi det perfekta stället som passade alla (svårt att resa med många viljor ni vet, haha). Det är lite över min och Magnus egenteliga budget, men julklappspengar från släkten sitter mycket bra då, tusen tack återigen från oss båda.
 Just nu sitter jag i hotell lobbyn här på Samui Ocean hotel medans Magnus och Martin sitter uppe vid takpoolen. Ska strax springa upp dit jag också.


dfgdgdg 
 
Hoppas ni har det bra hemma i kylan och inte fryser rumpan av er, puss och kram sålänge!

Long time no see.

Jag har varit jättedålig på att blogga, I´m sorry..!
Isabelle och Sofia från mitt jobb är här och hälsar på, sen kom hennes kompis Diana och hennes Martin. Det har inneburit många besök på horgatan (bargatan), jättekul!
Igår var vi på Luna bar och såg bloggaren Kenza, gud vad barnslig man är.. haha
Men lugn i stormen släkt och vänner, Magnus och jag sköter oss bra, upptäcker mycket saker också, här sovs inga dagar bort det kan jag lova.
 
Imorgon bär det av till Koh Samui, det ska bli sjukt kul att se det. Har hört så mycket om det, hela gänget hakar på dit också!
 
Jag och Magnus på nyår, haha!
 
opåsaoaåpsd
¨på¨sddåfp

Ett sjuhelsikkes bra nyår.

Det var en lyckad kväll, firat på äkta Thai/svenskt vis, med svennebanan och Mikrofonkåt (med September förståss) på stranden i underbara Ao Nang.
Mycket lyckat vill jag lova!
Stranden och sandiga flipflops och fyrverkerier är MYCKET bättre än snö och kall rumpa med fyrverkerier.

oådfoåsdp 

RSS 2.0