Du är fin.


Bästa Sara.

Vilken onsdag det blev, Gud så jag kommer sakna denna kvinna!

 

 


Silver.

Tycker min nya tröja matchar bra med mina nya örhängen! Ska in till stan och möta upp min fina Sara! Puss


God natt.

Från världens mysigaste kök i edsberg!


Julfint.

Nu är det jul här i vårt hus, tralalaa. Börjar få upp ordentligt med julsaker och julgardiner här hemma nu, myyysigt. Visar bättre bilder sen!


Roligt.

Igår när jag skulle hem från jobbet hände en ganska lustig sak, nu ska ni få höra. Vissa bussar i Sollentuna avgår från Sollentuna som första station, men han som körde måste fått hjärnsläpp. Han glömde nämligen alla dom kanske 30 personer som stod vid busshållsplatsen och åkte direkt från där den stod parkerad.. Jag trodde jag såg fel när jag såg bussen svänga upp direkt mot vägen istället för att låta oss kliva på. En annan kvinna såg detta också, men reagerade inte direkt som jag gjorde. Jag började skratta, medans hon blev GALEN! Ringde upp sl och sa att dom skulle brinna i helvettet! Haha! Det roliga med sånna där saker är att man då kan börja prata med främlingar, det för liksom folk lite oanat nära varandra! Hade ett ganska kul och intressant möte med någon jag annars aldrig hade ens lagt märke till. Roligt avslut på en annars väldigt vanlig måndag.


Tomt i skallen.

Jag gick och tänkte på en grej imorse, nämligen varför mina blogginlägg är så meningslösa. På dagarna när det händer saker så går jag och formulerar hela blogginlägg i huvudet om just detta, sen blir det inte av att jag verkligen skriver ner det. Sen glöms det bort, skärpning Martine! Ska försöka bli lite mer handlingskraftig!


Uteservering.

Om jag fick bestämma skulle man sitta ute året om, men nu börjar det bli så sinnessjukt kallt. Älskade kvällen i Rom, sjukt underbar känsla. Härligt på lördagskvällen när man såg alla ungdomar mötas upp ute på torget! Vad härligt det kan vara! Mer uteserveringar åt folket! Ös på med filtar och värmelampor bara!


Red red wine you make me feel so fine.

Gudomligt gott vin, Italien i love you. Jag skulle vilja ha maten, vinet och kulturen hemma i edsberg.


Roma Baby.

Kan inte sluta säga vilken fantastisk helg vi haft, alla människor borde få uppleva Rom.
Jag är kär!
.
klökllkö
kk
kllk
klklkl
lölö
påpåå
opop
påå
ppp
öäöä
lll
hh
oo
gg
ll
oppo
iooi

1 advent.

Mamma kom över på middag och hade med sig vad hon kallade ett adventskit! Magnus lagade god middag som vi avnjöt med vin och permesan direkt från Rom. Mys på högsta nivå!


Underbart!

Vi har haft en så sjukt mysig helg, synd bara att det redan är slut. Skriver mer och berättar sen.


Rome baby!

Imorgon bär våra vägar till Rom, det ska bli så himla underbart. Har grym resfeber as usual och kollat igenom väskan cirka tusen gånger för att se om jag glömt något, som tur är så är Magnus van numera. Det ska iallafall bli aaaawsome att få komma iväg på myshelg i utlandet.


Sanning och konsekvens.

Halvtittar på sanning och konsekvens, dom pratar just nu med en gammal narkoman. Varför har svenska narkomaner alltid en sådär speciell röst?! En helt egen "dialekt" och ett sett att uttrycka sig som bara dom kan, lite smålustigt ändå.
.
opåsdoåpsf

Shoot me.

Känner att mina siffer färdigheter och schemaläggning inte är årets bästa kombo, har känslan av att början av nästa år kommer bli lite sådär lagom. haha! Eller så kanske jag istället är en naturbegåvning och mitt vilda gissande blir helt suveränt. Hoppas på det sistnämnda.
.
Sitter i soffan med en mycket snygg man som heter Magnus och äter utsökta pepparkakor, bakade av just denne man och mig själv. Jag får ju ganska ont i magen av mjölk och väljer bara att avnjuta den drycken vid speciella tillfällen då det är helt klart värt med lite magont, detta är ett sådant tillfälle. Peppisar och ett stort kallt glas mjölk, uuuuunderbart.
.
En mycket bra onsdagskväll alltså!
.
Puss på er finisar.
.
sdfsdf

Stabilt.

Man är alldeles för snurrig om man går hem i arbetsskorna!


En sockerbagare bor i edsberg.

Vi har peppismys, Magnus tycker att vi borde få vuxenpoäng för vi åt så lite av degen, haha!

 


Julkänsla.

Idag har vi julpyntat och lyssnat på julskivor, det luktade pepparkakor på hela bergkälla. Jag hade egentligen tänkt vänta med julfixet hemma tills på söndag, men nu vart jag i sån stämning att jag ringde Magnus och meddelade att ikväll hämtar vi upp jullådan från förrådet. Dessutom ska han köpa julcider och pepparkaksdeg på vägen hem. Myyyyys!!!


Funderingar.

Killar som STINKER parfym och killar som inte fäller ner ringen när dom kissat, har dom lärt sig noll under sin uppväxt?! Jag skulle aldrig vilja bo ihop med en sån kille, ständig stank. Tänk er själva, en blandning av FÖR mycket aftershavecoch urin. Inte min cup of tea iallafall!


Tips tips tips.

Om ni redan fått julkänsla eller som jag bara är barnsligt förtjusta i pepparkaksdeg, prova!


Subway torsdag.

Älskar torsdagarna på subway, då är det italian bmt, sjuuukt god. Dreglar av bara tanken, kanske smiter in där på väg in till stan.
Mm mm mm..!


I love you until I die!


I'll love you to the end.

Får jag bestämma så tar denna underbara kärlek aldrig slut. Du är min "love story"!! Trevlig helg alla!!


Wierd.

Bloggen samarbetar inte som ni kanske förstår, den visar bilderna tvärtom i inlägget under..! Kanske nu förstod, Hohoho! Nu ska vi sova, upp och arbeta imorn bitti! Godnatt på er!


Dentist.

För övrigt, var ju hos tandläkaren i förrgår. OJ vad jag var bedövad, talade om att bedövningen iNte bet helt sist så dom slog på stort. Var avdomnad upp i näsan i säkert fyra timmar. Översta bilden är från nu, den undre är typ tre timmar efter besöket då jag fortfarande var stendöd i halva munnen. Snacka om att inte vilja samarbeta!


Kom och gör mig till en man.

Min stora idol uppenbarade sig för en stund sen på tv, bli alltid lika glad! Såhär snygg är för övrigt jag en fredagkväll, he he he.


Instagram.

Jag är lite kär i den appen, tycker den är underbar. Tycker dock en sak är ganska kul, tänk vilka awsome kameror det finns nuförtiden, men vad gör man?! Man sitter och gör bilderna "gamla" och korniga, är inte det ganska komiskt?!


På spaning med Martine.

Jag tycker det är kul att på morgnarna sitta på bussen och gissa vad folk jobbar med, är det bara jag som gör så?! Det är en tjej Som nästan jämt tar samma morgonbuss som jag som alltid ser ut som att hon ska gå ut och festa på Stureplan, henne har jag funderat över i säkert ett år. Det roliga var att i somras kom jag på vart hon jobbade då jag såg henne bakom kassan inne på bikbok. Haha! Trevlig fredag på er ungar!


Winter 2011

Som jag längtat efter att få komma bort från Sverige enda sedan vi kom hem från Thailand, nu blir det dubbelt upp inom en kort tid. Som jag sagt ska min underbara Magnus bjuda mig på en weekend till Rom den 25 november, ska bli sjukt mysigt. Inte nog med det så blev jag och mamma wild and crazy igår och bokade en sista minuten till Egypten i början av december, tjuhuuu!! Grym vinter, jag längtar som en tok!!


Vad vore livet i all sin glans, om inte fina du fanns.


Lucky me.

Fick massa fint när jag fyllde år, kan visa allting sen.
dag har jag fina örhängen och strumpisar som jag fick av mamma och snygg kofta som jag fick av Magnus.
Nu ska jag till jobbet.
.
oåp
oåp

Beautiful Pictures.

Jag önskar så innerligt att jag kunde ta vackra konstnärliga bilder, varför föddes inte jag med den egenskapen?! Jag försöker öva, men sen så glömmer jag av och så blir jag aldrig bättre. Det jag har fått iallafall är ett gott öga till vackra ting, jag kan se ögonblick och sådär. Måste väll fortsätta öva för att kunna fånga dom väl. . Här är några bilder som jag rafsat fram där jag trott att jag är en begåvad fotograf.
.
ipo
köl
löäläö
(^^ Observera bögarna utan tröjor, det är min karl och hans bästa vän. Blir lite orolig ibland.. hoho)
läölöä
opåoåp
oåpopå
p¨åpå¨
.
.
Istället för att nu säga "Lilla Gumman du är en superamatör med en bra kamera!", så tycker jag alla låtsas som att jag har talang och istället säger "Good for you!"
.
Puss på er.

5 november!

Hurra på min 22 års dag!


T.G.I.F.

Har haft en sjukt mysig eftermiddag med min karl, först har vi tittat på vackra djur på fotografiska. Vet en person som hade älskat elefanterna, jag har blivit upplärd bra och jag var i extas. Sedan avnjöt vi ett glas vin på medis kök och bar, myste och snackade massa skit. Nu ska vi hem till mor och äta middag, kan det bli bättre?!


På bilan.

Imorgon är det fredag och ledig helg, så fyller jag som sagt år på lördag, kan inte bli bättre. Jag är som ett litet barn, älskar att fylla år. Har önskat mig en soda stream och strumpor!


Baklås.

Igår när jag skulle gå hemifrån inträffade en ytterst konstig sak, jag kom inte ut!! Först så blir man lite sådär; amen vafan! Rycker och drar, vrider om, försöker hit och dit. När jag insåg att jag verkligen inte kom ut fick jag panik!! slutade med Att fastighetsskötaren fick komma och ta min nyckel genom dörrnedkastet och låsa upp utifrån, snacka om räddaren i nöden. Överlåset var trasigt och hade därför gått i baklås! Så nu är vi 1500 kronor fattigare och ett nytt överlås rikare, så håller vi tummarna för att det ALDRIG sker igen!


Happy 22 birthday.

På lördag fyller jag år, sinnessjukt hur fort tiden springer iväg.
Man blir nästan lite rädd!
.
Tänk att detta är TVÅ år sedan, känns som det var igår.
.
opåopå
ioppo
opåoåp
opå
klö
löä

Im pretty sure it ruled.

Skulle leta fram lite bilder och råkade snubbla över dessa, ganska roliga tycker jag.
.
Nyår 2009/2010.
.
Skulle leta fram lite bilder och råkade snubbla över dessa, ganska roliga tycker jag.
.
Nyår 2009/2010, ganska sent in på småtimmarna.
.
kölköl
opåoåp

Humor!


I got the magic in me.

Riktig glad musik, får sån sjuk Thailand längtan när jag hör denna. Typisk sån där musik som gör mig genom lycklig.


Espresso house.

Fikar med Adina innan jobbet, trevligt. Vi dricker vanilla latte, gott!


Rockin' it.

Är trött på min proffs hårspray som varken gör mer eller mindre, prövar därför denna nu. Återkommer med resultat.


Beautiful.

Igår pratade jag och syster om att hon tycker jag ser retard ut på alla bilder, det är meningen. Jag vill inte vara som kenza och se ut som en supermodell all the time, inte för att jag skulle kunna göra det hur mycket jag än försökte. Men ni förstår vad jag menar! Det är min blogg, jag är inte seriös för fem öre och jag tycker det är awsome.


RSS 2.0