Bad liar!

Är fortfarande hemma hos päronen, herregud tänker ni, här har man en egen stuga, ändå väljer man att sova hos sina föräldrar i sin sjuåriga brors barnsäng, haha. Men det är bara skönt nu när man är slö och inte orkar laga mat, ibland är det mysigt att få bli ompysslad.

Hände en rätt så komisk grej nyss! Min bror Alex satt vid familjens dator och jag frågade min syrra om jag kunde låna hennes laptop för att gå in en stund på facebook. Så börjar hon argumentera om att jag lånat den utan att fråga, jag blånekar och ser oskyldig ut. "Jag har bevis!" säger hon då och ser tuff ut. Jamen tjena hurru tänker jag och håller fast vid mitt argument. Då klickar den lilla ungen upp en ruta och spelar upp en liten filmsnutt då jag sitter och ser nyvaken och ut kliar mig i huvudet. Tydligen har jag råkat komma åt webcamen och spelat in en film utan att jag märkt det, vad är oddsen för det liksom?!

Annars idag har jag varit med Sarren i stan, fikat, ätit mat och shoppat. Äntligen känns det som att man börjar bli lite kry. Gjorde för övrigt årets fynd på ett par Converse, 450 spänn, jatack!

Nu ska jag kolla klart på lets dance, hej svej på er gullegrisar!

Eftersom jag inte förstår mig på denna datorn och det tydligen inte fanns en enda rolig bild så bjuder jag här på min sussande bebis bror! Hej då!
läölä

Stackars Näsmans.


Deras snorande och hostande unge som dom sluppit dom senaste månaderna är tillbaka, med buller och bong!
Nu har jag bott här ett par dagar, blivit lite ompysslad, gud så skönt det är, men gud vad jag längtar hem på mornarna när alla bara gapar och skriker. Men imorn blir det nog att sova hemma, eller lördag i vartfall, haha, fan vad jag är sämst! Men det är ju så jobbigt att laga mat och diska och ha sig när man är sjuker.
Dessutom har jag saknat den där lille spillevinken som springer omkring här. Men efter den här omgången ska jag hitta på massa skoj, så akta er, snart så! 



Nånting är fel?!


Att jag ska vara så fruktansvärt rastlös, jag förstår inte?!
Men som jag sagt tusen gånger, jag anser att det är extremt tråkigt att vara sjuk, jag får krupp typ.
Så idag promenerade jag hem till min lägenhet, köpte en tidning på vägen och la mig i soffan helt död efter den korta lilla turen. Efter ungefär en halvtimme ansåg jag att lägenheten behövdes städas, sagt och gjort. Nu är jag trött och sliten igen, men jag har syselsatt mig lite ialalfall.

Och tack å lov har dom slutat borra i lägenheten ovanför, så nu kan jag ta av mig hörlurarna och lyssna lite mer på lugna favoriter.

Om vi bortser från att jag är apful på den där bilden, gud vilka underbara tider det var. Svalt kvällsväder, brun, underbara människor, frugan och så lite Mayfair! 
Gaaah <3
sdsdfsdf

Trött på att vara sjuk.


Nu tycker jag att jag tagit det lugnt länge nog, jag känner hur rastlösheten verkligen smyger sig på.
Jag har gjort allt man ska göra, inte krökat, inte rökt, suttit hemma med familjen och kollat på film, ätit gröt, gått på små prommenad i solen för att få frisk luft and so on and so on.

Så jag tänkte att idag är jag nog allt lite kryare, så nu ska jag fan ut och KRÖKA!!!!!

haha nej nu skojar jag, men jag tänkte prommenera hem till mitt egna lilla mansion och pyssla lite, låssas att jag är kry typ. :)



Lillebror.

Jag kan ju ha världens underbaraste lilla bror, det bara måste vara så. Jag verkligen smälter när han säger vissa saker. Han kan iofs vara grymt jävla jobbig också, men gud vad det bara försvinner spårlöst när han ler lite.

Idag gick jag och hämtade honom på fritids, jag måste ju få någon form av frisk luft bland all den här sjukheten. Så går vi där, hand i hand genom den lilla parken (observera att han är nyss 7 fyllda) och kollar på dom små blomknopparna som kommit upp. Så plötsligt stannar han, rycker mig i handen och kollar på mig med sina blåa små ögon och pekar och säger: "Martine, vad är det där då?" Typ som att jag hade alla svar i världen. "Hmm, jag vet inte!" säger jag, men jädrans vad nöjd man kan bli av att få känna sig lite smart och stor ibland, haha.

(Mor och Fars ap-dator vägrar hjälpa till med bilderna, men jaja, ni får föreställa er!)

Wääe Wääe Wäääääe.


Jag bara dör och blir kär av det här fantastiskt underbart vackra vädret, jag finner inte ens ord för att förklara.
Ren lycka, det är banne mig när våren kommer, då är allt bara underbart. Observera att jag har lunginflammation OCH luftrörskatarr, ändå är jag nöjd som en liten unge.

Nej det här är fantastiskt, sen hoppas vi på en skojig nästa vecka när det här otrevliga penicillinet är klart.

Tjolahopp!




Kaosväder?

haha det här vädret är typ ett skämt, det var strålande sol, sen gick jag ut i köket för att koka lite te, så vänder jag mig om i en sekund, när jag kollar ut så är det årets hagel/snö storm, helt stört, nu lyser solen igen. haha

Kan inte bara vädret bestämma sig för SOL och VÅÅÅÅÅR!!!

wsdfsdf
(I sommras)

Filosof.

En person sa en grej rätt nyligen som fick mig att rynka på ögonbrynen lite, då jag anser att det verkligen inte stämmer. "Tänk mindre!". Personligen anser jag mig inte vara någon tänkare, möjligen när jag sitter och flumfunderar på kvällarna, men inte så värst mycket annars. Men sen kan jag faktiskt medge att jag då och då överanalyserar lite väl mycket, men gör inte alla tjejer det?! Det är klurigt med sånt där tänkande, jag tror alla tänker vare sig dom vill eller inte, haha.

Det enda jag kan tänka på nu är iallafall den där våren och hur bra det lär bli, kom nu nu nu nu nuuuu!

dfgdfg

Vååååår.

Kan vi få lite sådan tack?!
Typ sådär lagom tills jag kan vistas utomhus igen, hade varit perfekt.
Snön smällt och strålande sol, ååh jag dör.
Jag är faktsitk trött på vintern nu, om man haft en bra vinter som jag, då blir ju våren typ fantastisk. Sitter och kollar på vårbilder här, blir helt nostalgisk.

klöklö
sdfsf
sf
sdfsdf
sdfsdf

Ne det är dags nu, lite fantastisk vår och allt som hör där till.


Mitt fort och jag.

JAg kom på imorse att min säng är ungefär som ett fort, ett fort omringat av toapapper och pillerburkar. JAg gör allt här i fortet (förutom att gå på toa dårå, haha), jag äter, sover och kollar på film, det är vad jag orkar. Sen har jag gjort det så bra för mig att allting finns inom räckhåll, så jag slipper röra på mig så lite som möjligt. Mobil, dator, nässpray, alvedon, penicillin, strepsils och vattenglas. Tänk va!

Men jag hoppas att jag blir frisk snart så jag kan överge mitt fort, men den här gången måste jag tydligen lyssna på min kropp. Det är bara så booooooring att vara sjuk! ^

Gästbloggare

Martine ligger och är jättesjuk och tycker synd om sig. Så får jag vara här och diska, laga mat och blogga.

Så nu ska ni få höra vad jag gjort idag. Idag vaknade jag av nån jobbig människa ringer mig klockan halv 9!!! Så då prata jag en stund med henne när hon klaga och tyckte synd om sig själv. Sen somna jag om. Vaknade vid 11 igen och satte mig vid min älskade dator fram till klockan 2. Då skulle jag till min kära hjärnskrynklare men när jag kom dit visade det sig att jag hade fått fel tid så då satt jag och vänta en timma där tills herr Anzén skulle hämta mig. Sen har jag haft en trevlig dag och tillslut hamnade jag här för att ta hand om den här mesen..

Hare gött alla ni 2 som läser! :D Med varma hälsningar Carl

Synd om henne!

nästa helg blir lugn.

Såhär kan jag då inte hålla på mot min stackars kropp, inte bra Martine.

Jag är typ för seg för att ens ha något vettigt att komma med, haha!
Återkommer när hjärncellerna visar sig igen, hej hopp!

Som ett gift gammalt par.

Vi skojar ju om det för att det är så jävla komiskt, för ibland så beter vi oss verkligen som ett gammalt par jag och min kära Sarah.
Som igår när vi runda under fötterna kom hem hit och skulle sova.
När jag sover själv så ligger alltid Sarahs täcke in mot väggen och så ligger jag och sover ytterst. När Sarah är här sover jag alltid innerst, det är liksom så det är bara.
Men igår var jag full och fick för mig att jag skulle sova som jag gör när jag har sängen för mig själv, Sarah blev minst sagt häpen.

Martine: JAg lägger mig ytterst då!
Sarah: MEEN VAA? Din plats är innerst Martine, så är det alltid.
Martine: Jajuste, vad dum jag är, hehe.
Sarah: Jaaa, jag tänkte vell!!

herregud, så det kan bli.

klöklöklököl

Funderingar.

Någon sa till mig att man sällan kommer med klipska kommentarer när man är bakis, för en stund sen kläckte jag ur mig något som jag tyckte underströk just det.

Sarah sitter i soffan och jag har precis duschat, jag kommer ut i vardagsrummet och säger:
"Är det bara jag eller är det svårt att duscha med någonting i munnen?!"

Jag syftade på halstabletten jag hade kämpat med medans Sarah tolkade det lite som hon själv ville. haha

fdg

Dagens tips.

Om du förkrökar, vet att du ätit för lite, bestäm då inte "vi tar en cheesebrugare när vi är i centralen", för om du är som jag kommer du glömma bort det på vägen in och riskerar att bli rätt rådyng.
Men Löfstrand och Näsman lever vidare, årets hosta och med ett fint pappersberg brevid datorn sitter jag och pumpar 90 tals klassiker medans Sarren duschar.

Vi lever bara en gång, tänk på det!

asdasd

Kung igår Kung idag.

Eller ska jag säga:
Röj igår Röj idag!

löäläödsf

Är det förfest på din balkong?


Snart kommer fru Löfstraaand, tralalalala, jag är taggad!

löälöä

Brudar alltså.

När jag var i Valdi kom vi in på en diskussion vad tjejer gör och inte gör.
Tydligen hade killarna kommit in när Sara och tjejen hon bodde med satt i badet tillsammans, killarna hade varit i extas men typ mållösa. Sara hade sagt: "Men vadå, så gör vell alla tjejer?" Det ansåg killarna vara helt fel. Jag och Sarah sa att vi duschat ihop och menar att det är vell inte så himla konstigt, dom skakade bara på huvudet och förstod ingeting.

Hursomhaver kom jag att tänka på det idag när jag och Sarah pratade i telefon och jag sa: "När du kommer hit måste du kolla på mina bröst!"

haha, som sagt, brudar alltså! ^

Frisk.

Nu är jag frisk, har jag bestämt, jag hoppas att kroppen lyder.
För jag ska banne mig UT ikväll, jag tänker inte ligga hemma och snora, då kan jag lika gärna vara ute och snora, sådeså!
Det är roligt på jobbet iallafall, när man jobbar med massa trevliga människor hela tiden. Igår bakade vi kladdkaka, eller jag kollade mest på, när jag stänkte ner hela köket med elvispen bestämde vi att jag nog var bättre på att diska. Men sen råkade vi ändå bränna vid hela kakan så hela avdelningen blev täckt av ett stort moln typ, men vi sprang runt som tokar och öppnade alla fönster så det var ju tur, tydligen rätt dyrt när brandkåren kommer.

Nu ska jag försöka diska undan det berg jag skapat under mina sjukdagar, är en del kan jag lova er, huva mig!
löälöä

Du och jag älskling.

Detta är min sovkamrat inatt!
löälöä

Just nu önskar jag bara att jag hade någon underbar som var här och pysslade om mig, jag känner mig värsta needy ikväll. Nån som kunde koka lite te eller soppa och bara gulla med mig, fy vad det vore skönt. Det är just när man är sjuk som man inte uppskattar att bo själv och sådär.

Men ensam är stark, säger man inte så?!

Sjuker.

Gaah, jag är så sjuk, det suger.
Jag snorar, hostar och nyser, har feber och jag är så arg på att jag är sjuk för jag hatar verkligen att vara det.
Träffade lillsyrran på bussen hem från jobbet nyss (ja jag jobbar, för jag orkar verkligen inte ligga hemma och vara sjuk), det första hon säger: Är du sjuk? För din näsa är helt röd!".

Jag tänker tröstäta lite godis, sen ska jag plöja igenom berget av snorpapper och lägga mig rätt i sängen.
SUG på detta säger jag bara!

läölöä

Trötter.

Eran älskade bloggare är TRÖTT idag, det blir att krypa ner oerhört tidigt ikväll. Jag behöver det, har dragit på mig en sjuhelsickes förkylning, inte bra inte bra!
Dagen har för övrigt varit gryyym, vädret får en ju inte direkt på kasst humör, välkommen våren (hoppas hoppas hoppas det håller i sig).

Nu ska jag bara äta upp min lilla skål med start, sen stupar jag i säng.

klöklö

Och för er som har tråkigt kan jag varmt rekomendera dom oerhört komiska filmerna som Elsa laddat upp idag, jag tror nästan jag dör vad roliga dom är.

God natt på er alla mina miljaders blogg läsar babes!

All min kärlek till Spotyfi!


Det är ju för bra, det är så jävla grymt att man liksom kan komma på en låt och så vill man lyssna på den just då, så går det. För sån är jag, får små ryck. Typ som helgen innan Valdi när jag fick för mig att jag och Sarren skulle efterfesta till smurfhits, så jävla braaa!

rsdfsdfs

Stääääda.

Det är så jävla tråååkigt, men man känner sig ju duktig.
Då kanske jag kan bjuda över folk utan att skämmas och få höra att det är en ungkarlslya, haha!

För övrigt, tråkigt grym fotograf man var igår ^
sdfsdf

Uppe med tuppen.


Eller typ, om vi tänker på att jag börjar fyra idag och jag ofta råkar sova bort halva dagen när jag har dom passen. Men inte idag inte, jag ska vara hurtig och gå på morgonprommenad med min köra mor, får se om hon tittar in snart och klagar på att här ser ut som ett bombnedslag. Men tji kommer hon få, eftersom jag ska ha "fiksa allt i lägenheten" dag idag, duktig som jag är. 
   Ja, vad mer då, jo lilla Martine fick sitt hår färgat igår, "ljusbrunt" stod det på paketet, det skulle jag nog inte kalla det alltså. Men det känns som att jag alltid ser ut som en emo när jag färgar det mörkare, men det brukar jämna ut sig så jag är inte bitter. Celibat i ett par veckor framöver så är biffen kirrad, haha nej nu skojar jag!

Men vadå, det klär mig ju lite?!
(Gammal bild)
klöklö

När Sarah skäms.

Idag när vi promenerade i våran kära huvudstad gick jag glatt och berättade om mitt senaste inköp, en bh.. 
Det var ungefär såhär:
"Men jag måste köpa en till ny också, en som verkligen håller rattarna på plats!"

Tydligen sa jag det rätt högt, eftersom mannen som går framför oss vänder sig om och ger Sarah årets "ööhm, är du dum i huvet" blick. Sarah skäms ihjäl och säger: "Määäh, det var inte jaaaaag!!"

HAHA!

Vi som älskar att storhandla!

Idag är det min tur att få mat i kylskåpet!

klököl

BYE FUCKERS!

GRYM dag med frugan

Här ska ni få lite provsmak.

Vi fikade och Sarren spillde ut vatten på hela bordet och på min redan så vattenskadade telefon, haha!
Sedan var vi och turistade i vår egen stad, galet kul, men tydligen hatar blogg.se så det kommer mer bilder sen! 

löälöä


Visst vill du vara jag?

Kolla bara det här om du tvivlar, mina nya högtalare.

dfsdfsf

Freakshow°

gdfg

Nu bär det av mot huvudstaden, hej hopp mina älskade läsare!

Ny dag,

nya tag!

Det är vårigt ute och jag har nya skor, livet är bra!

Funderar lite på att fiksa frillan lite igen, vad sägs?

dsfsdf

Storhandla,

vårat gemensamma intresse?
Eller är det helt enkelt bara mycket roligare att storhandla tillsammans med någon som är lika tuff som en själv. Där mina vänner fick ni något att klura på. Jag uppskattar det hur som haver mycket, det är en humörhöjare helt klart.



Im off my friends!

Kommentarer?


Är det ingen som får lust att liksom svara på alla mina dumma påhitt här i bloggen,
eller räcker det med att skratta i er ensamhet? ;)


 Typ sådär? haha
dfsdfsdf

Mitt i allt var jag på lite shopping.

Det är nice.

löäläö

löälöä


Nähä nu var tydligen inte blogg.se på min sida igen, 
den tycker vell att detta är för ointressant för samtliga,
men jag har inget bättre att skriva om just nu,
är inte på humör idag faktiskt (jag kanske kommer bli emo, vad vet jag, kolla färgen på inköpen bara)!

Tack för nu,



Jag tänker på dig.

GÅ OCH SOV KVINNA!

löälöä

Typ sådär känner jag mig just nu, gå i säng ffs, jobb imorgon. Men tydligen faller man rätt lätt in i gamla dåliga rutiner, eller vad säger vi kära John?!

Eftersom jag inte lyckats ta mig i säng..

Eller jag sitter i sängen, men har kläderna på och oborstade tänder och det går ju inte för sig.

Men hur som haver, hittade lite fräscha bilder från fredagen före Valdi som jag tänkte dela med mig av..

löälöä 

Jaha, nu ville tydligen inte blogg,se alls som jag ville, en av många fula ville komma upp. Får vell ta resten en annan dag då, blääh!

Saknat mig fuckers?!

Nu är hon, kvinnan i ert liv hemkommen från dom underbara Alperna, fyfan för det!

Jag vet inte ens vart jag ska börja för det varit så röj, yours truly har ju varit rätt duktigt askalas ett antal av dagarna i älskade Val Disere! "Efter för många öl på afterskin för veckisarna bli kvällen lugn och förberedelserna för måndagen inleds.."  Ett litet citat från en av de som bor där neres blogg, tydligen däckade vissa orutinerade med hela skidmunderingen (inklusive mössa) i fosterställning före klockan sju andra dagen, vilken jävla vekling! Annars vare rajraj hela veckan, så extremt jävla braaa, jag är så avundsjuk på Sara som har turen att BO där och uppleva allt kul hela tiden.

Man träffade ju utan tvekan ett antal trevliga, roliga, coola osv osv där nere, men jag anser att jag och Sara var bäst på fest, när vi pallade trycket vill säga, men det gör vi ju, så det är nice.

kölklö

Med fyra timmars sömna föregående natt tror jag allt att jag ska krypa till kojs snart, lite dirty details kommer, jag lovar er, här ska vi inte föra något bakom ljuset inte!

Bombnedslag!

Vad är grejen med att jag ska stöka så in i helvette när jag druckit?!

kölklölö

Schleeeet!

Igår var radarparet ute och firade sin fasta anställning och nya lön, det vart röj och stohej som vanligt. Galet galen kväll kan jag lova er alla. Helt bra är vi nog inte för varandra Sarah, iallafall inte galenhetsmässigt, men det skiter jag i. Och tänka sig alla glada läsare, vi var så smarta igår, kanske årets snilleblixt. Eftersom jag ska åka bort idag har jag ingen mjölk i kylskåpet och igår kom vi fram till att vi ville äta havrefras till frukost, men det går ju inte utan mjölk. SÅ, när vi fyllekäkade på donken tog vi mjölk till menyerna och stoppade i fickan, himla smart om jag får säga det själv.

Typ lite sådär såg det ut, haha! ^

dfgdfg

Sup och svälj, trevlig helg!

klököl

Det steks!

Bh, strumpebyxor och en kaffekopp, jag är övertrött och överspeedad, det är så roooligt!

Man är ju rätt ball!

klökölklö

JAG ÄR KÄÄÄR, i mina nya skidkläder, wiiie :D

Jag är tuff tuff tuffare än tåååget.

Så var man 19 år med fastanställning och fått löneök, har jag sagt att livet är GRYYYMT?!

Vi är ju rätt coola undersköterskor du och jag brorsan!
lölöälöä

I only say: WHY?

HAHAHA nu kom jag och tänka på napa (john och sarah fattar) men det var inte alls det jag skulle skriva om.

haha, kom nästan helt av mig här i allt skratt. Det jag skulle säga var iallafall att jag jämt kommer på värsta roliga sakerna på dagarna och tänker "det här ska jag LÄTT skriva om i min lilla blogg", sen när jag väl sätter mig vid datorn så bara poff är allt borta, vad är grejen med det?! Måste vara att den där virrigheten kommer in där också kanske. Förstår inte alls vad som tagit åt mig, visst att jag är lite vimsig i vanliga fall, men senaste tiden har varit helt extremt, ja kära nån, det är mycket med det jordiska.
   Sådärja, fick jag ur mig lite gammlingskommentarer också, hoho


SCHWAAAAN!

Virrpannan är åter, hej och hopp på er alla!

Förstår verkligen inte vad som tagit åt mig, jag är bara som ett virrvarr hela jag!
Har iallafall haft tidernas BÄSTA arbetskväll, även om jag jobbat sen halv nio imorse, jag har skrattat så jag har ont i ont i både mun och mage nu. Jag kan inte ens förklara, det var bara rooooligt. 

Och imorn är jag leeedig och på lördag ååååker jag, woohoo, ägande liv man kan ha!

klööl

Det kommer en dag imorgooon.

Igår var icke min dag, med välta hyllor på pressbyron och fel tåg hem från jobbet, huva mig!

Idag är min dag, har jag bestämt, tjohoo!

Jag hatar mig själv just nu!

Men Sundbyberg är ju också nice, tydligen,
oooorka!

Nu går jag och sova, klant klant klaaaaant Martine!!

dfdfg

IM OFF!

På speciella hemliga äventyr idag, tralalalaa!

klöklö

4eyes!

Hör och häpnad, fru Näsman ska i säng,
vid detta tidiga klockslag, men ska kolla på fiiilm!
Nighty!

sfsdf

Ibland alltså.

JAg har ju tydligen blivit fruktansvärt vimsig på senaste tiden,
allting bara snurrar jag till för jag är så tankspridd.

Vet ni vad jag gör? Varje gång jag går av tåget och ska gå genom spärrarna i sollentuna, då kommer jag på mig själv med att ha busskortet redo i handen. Som om man skulle behöva dra kortet när man går ut från perrongen också?!

Smart Martine, du är så klyftig nuförtiden.

För övrigt

Tråååkigt röööööj,
jag vill gå på afterski, nunununuuuuu!

sdfsdfsdf

DANCE FUCKER DAAANCE!


Nu ere natten, men fan vad den låten sitter faaast,
hoppas jag kan somna idag. Hatar när man har en låt på hjärnan å inte kan sova för den bara snurrar omkring inne i hjärnan, runt å runt.

GOD NATT SVERIGE!

Valdi på lördag, Saraaaaa <3

Doktor mamma ställer diagnosen.

JAg har som vissa vet varit extremt förkyld, hes och hostat som en tok efter Sälen. Min lilla mor tycker att jag är en "pingla" som hon kallar det, att jag inte ska vara en sån hypkondriker. På jobbet gullar alla och pysslar om mig, min ena arbetskollega sa att jag definivt behövde penicillin. Men när jag berättade det för min mor tidigare idag sa hon bara: Pallar du med fredag och lördag ute, då är du inte sjuk.

Svar på tal!

dfsdf

Dagens!

Martine och lilla Carl är och storhandlar på Ica MAxi, då tyckte Calle att han var rolig.

Martine: Åhh, jag vet vad jag är VÄRSTA sugen på.
Carl: (kollar konstigt på mig) Men Martine, inte här!!

RSS 2.0