Den som söker finner.

Som ni kanske märker har jag inte mycket att göra här på tåget, sitter och gräver lite i facken på väskan jag har packat i. Har inte använt den på länge det märks, i ena facket hittar jag en kortlek från ayia napa 2008 och i andra nån sorts biljett från USA 2006. Dags att updatera lite kanske.


Music is my drug.

För övrigt så är det jag och min nya coola lilla högtalare som står för musiken idag. Ska beställa en annan grym högtalare nästa månad men när jag såg dessa säljas i centrum för endast 50 riksdaler kunde jag helt enkelt inte låta bli. Några gymnasieelever som hade som skolprojekt att sälja dessa, kul att man kan bidra med lite hjälp och samtidigt få något coolt tillbaka! Härliga tider, återstår att se hur den funkar

 


På äventyr.

Jag sitter på uptåget och ska hälsa på i Adinas nya krypin i Upsala, känns som att jag är på semester. Haha! Nedan ser ni min färdkost. Förstår inte hur jag som inte gillar någonting med kolsyra i kan vara så tokig i bubbelvatten, men jag är ju en lite komplex person. Hoho! Grymt taggad på att träffa Adina och kanske lite andra också i den där supermysiga staden, tjuhooo!


Kallaha.

När jag kom hem från jobbet idag tyckte
Magnus att vi skulle fira in helgen med öl och kallaha. Tro det eller ej, men Gud så kul man kan ha det på enklaste sett. Jag och Magnus är helt enkelt som gjorde för varandra.


Pricken.

Köpte ju som sagt massa finn-grejer igår, en liten tub som man ska punktmarkera dom små rackarna med. Prick prick prick i halva fejjan. Jag är ju som bekant ganska disträ och snurrig av mig, framförallt på morgonen då jag i någon sorts trans borstar tänder och klär på mig och sedan kutar till bussen. Oj vilken tur att jag i sista sekund hann se mig själv i spegeln då jag totalt glömt alla prickar. Kul det blivit på bussen annars, Hohoho!


Den enes död den andres bröd.

Här har ni återanvändning i egen hög person, nu ska skiten bort bort.


Pizzaface.

Eftersom att jag av någon mystisk anledning fått typ en miljon finnar för första gången på flera år har jag idag shoppat hjälpmedel. Håller tummarna för förbättring.


Cykel.

När vi flyttade glömde vi våra cyklar i cykelförrådet, har inte nyckel dit in så idag har fastighetsskötaren hjälpt mig att låsa ut dom. Kände mig ganska dumt när jag skulle förklara att vi glömt dom. Hittade cykelnycklarna i en låda med toffsar och hårband, tycker ändå jag haft en liten tanke bakom nyckelringarna. Höhöhö. Sitter just nu i kö till GE moneybank, börjar förstå hur folk hamnar hos lyxfällan när sånna här luriga pengamjölkande företag får existera.


By the way.

Skrev ju om moment bilder tidigare, när jag letade runt bland Thailand bilderna hittade jag lite roliga bilder från nyår.
.
oåpopå
påpå
åpopå
.
Visst, man ser ju lite muppig ut. Men håll med om att man ser mer genuint lycklig ut än med ett stelt påklistrat leende, right?!

Photos.

Ovanför våran säng har Magnus satt upp en tavellist där vi har tre relativt stora ramar, ramarna är tomma och har varit i månader. För jag kan inte bestämma mig för vad vi ska ha för bilder där i.. Ilands problem.
Såg någonstans där ett par hade 3 stycken "puss bilder" ovanför sängen, jag tycker det blir alldeles för cheesy på något vis. Men man vill ju ändå ha bilder på oss, för det är ju trots allt vi som bor där och är i sovrummet oftast. Så nu försöker jag hitta "balla" bilder så det inte ser så töntigt ut, haha. Lättare sagt än gjort, jag och Magnus är inte direkt urballa.
.
Ett litet urval.
åopåopå
opåoåp
oåoåp
.
HAHAHA, jag ger upp. Ser ju urmobbade ut, vi får vell ta bilder på några random barn som ensamma gamla tanter gör. Wääe.

God morgon söndag.

Kunde inte låta bli, med tanke på ett inlägg jag skrev för några månader sedan. Märks att det varit löningshelg, sågspånet har gått åt igen det vill jag lova. Hoppas ni haft kul alla partyprissar, själv spenderade jag min lördagkväll på jobbet och sen hemma i tv soffan. Njut av er sista lediga dag på fem dagar, själv är man ledig på tisdag. Tjohoo!


Girls girls girls.

Har spenderat senaste dagarna med fina tjejer i olika varianter och storlekar, bilderna nedan (och mamma Cissi såklart)! Tänk vilken tur man har som har så fina brudar i sin omgivning! Puss


Alltid är det något.

Eftersom jag är världens mest rastlösa människa måste jag alltid ha något att sysselsätta mig med, framförallt hemma. Senaste nytt är att rensa och strukturera dom åtta (!) flyttlådor jag jag med sommarkläder. Att vara shoppinggalen och samtidigt ha separationsångest från gamla saker är inte den ultimata kombinationen. Så nu har jag att göra vill jag lova, blä!


Röda byxor röda byxor.

Solen tittar fram och alla människor beger sig ut på uteservering, även vi. Det är ju så härligt och lyxigt så man kan dö!!


Crocks.

Magnus söta syster Elin har importerat nya arbetsskor från Thailand, mjuka kopior, just have i like them. Både sköna och fina, kunde inte vara mer nöjd. Piffar upp i tillvaron, tack gullunge.


Aj!

Satt på toa nyss och tänkte på hur jag verkligen måste lära mig att stänga igen skåp, för en vacker dag kommer jag smälla i huvudet precis som Magnus och alla andra alltid påpekar. Pang, hel vackra dag! Välkommen huvudverk, man ska aldrig någonsin tänka sånna tankar, för kolla vad som händer då.
Bilden hör inte hit, bror i edsviken.


Imoulsköp.

Jag har aldrig förstått mig på det där att man går och köper ett plagg för bara ett tillfälle. Ni vet sådär; "jag ska ut ikväll och har inget att ta på mig köp". Jag har fått för mig att det också blir enda tillfället det kommer till användning. Men i fredags gick jag själv på niten, hann ute åka hem innan lindas avskedsfest och jeans och stickad tröja kändes inte så festligt. Men jag har ändå en bra känsla om denna, tänk i sommar till bruna ben.


Jenka.

Köpte Jenka och shake på ÖB förra veckan, dom där man tuggade när man var liten. Bästa blåsbubblar tuggummina Ever, ligger på soffan och bara blåser och blåser. Får nog syrebrist snart, haha! För övrigt mycket svårt att ta bild på, därav retard bilderna.


Nässjö.

Vi tog oss en tur till skogarna i Småland, en kortvisit. Gud så jag och Elin skrattade igår när vi skulle fika på en rastplats i Jönköping och mötte på ett gäng fulla hockeysuportrar som skrålade för full hals att dom skulle "olla en polkagris", sjukaste jag hört!!


Nu ligger dina kläder ute på gatan..

Jaha, livet behandlar mig som alltid med medelmåtta. Sitter med en ganska svullen hand, varför? Jo mina vänner det ska jag tala om. Bussen var sen idag, kutade som ett as till tåget. Såg det rulla in, blippar kortet, hinner precis fram. Får hjärnsläpp när jag ser dörrarna stängas och stoppar in handen mellan dörrarna, ajajaj. Släpp dörrarna ropar chauffören, (hatar sånna idioter) aj min hand kvider jag. En kille bryter upp dörrarna till mig och dom på tåget skrattar när jag med andan i halsen sätter mig ner med blicken mycket låg. Vanlig fredag i martines liv.


Titanium.

Jag vet att den inte är ny, men jag är helt kär i titanium. Vilken genialiskt bra "glad låt". Har glömt Mina hörlurar hemma senaste halvåret typ, men tack vare den så kom jag ihåg. Härlig start på dagen! Idag ska jag och adinis fira att hon fått lägenhet i upsala, grattis grattis till henne!! Bild från maj förra året!


Fina vänner.

Jag har så fina vänner som köper fina produkter till mig när dom är ute och reser. Fick min favorit inpackning av Sussi när hon varit i Thailand och när Adina kom hem från USA fick jag godaste body creamen av henne från Victoria secrets. Vilka awsome kompisar jag har. Nu luktar jag både gott och är snygg i håret. Ni är bäst!

 


Happy moments.

En sak jag älskar är sånna där äkta ögonblicks bilder, när leendena inte är för kameran utan helt på riktigt. Kolla på den här tillexempel, kolla på Amanda hur fin hon är. Fler oförberedda glada vackra bilder tycker jag.


Solen är så välkommen!

Såfort solen tittar fram blir jag på så sinnessjukt bra humör, tänk vad några varma strålar kan göra. Kom precis hem från jobbet och avnjuter nu en god och välförtjänt kopp kaffe på balkongen. Så himla härligt!!! Det är så galet värt med balkong, skulle nog få krupp utan. Mmm, härligt lördag eftermiddag.


MARIUS 10 ÅR!

Alltså det är helt sinnessjukt att förstå att det är 10 jäkla år sedan min lilla plutt föddes, han har blivit så stor så snabbt. Detta ska firas med buller och bong imorgon och idag ska ni få en specialvisningen av världens sötaste unge här på bloggen.
.
Kommer aldrig glömma den där morgonen när vi satt och åt frukost, det ringde i telefonen och jag svarade. Pappa berättade att vi fått en lillebror, det känns verkligen som att det var igår. Jag ser det precis framför mig och jag minns så väl hur sinnessjukt stolt jag var, är fortfarande såklart.
.
iopsdfipo
oåpopå
opåopå
löä
ölö
öä'öä'
löä

You are a funny little dot.

Jag brukar hävda att jag är bra på att matcha, men ibland kan det ju kanske gå överstyr. Magnus kanske inte ens kan urskilja mig från sängkläderna sen när han ska gå och lägga sig. Skämt åsido, har alltid menat att världens bästa känsla är att lägga sig helt nydushad i ren pyjamas och renbäddat i sängen. Godnatt!


Lilla My toffsen.

Var hos min frisör och klippte topparna idag, hon är ganska rolig den där Iman. Jag har gått hos henne i säkert 6 år nu så hon känner mig ganska bra. Idag hade hon en lång föreläsning om hur trött hon är på min "boll" på huvudet och alla dessa tusen hårspännen. Hon menar att jag tillskillnad från tidigare då jag jämt var sminkad och fiksad i håret numera är lat. Så nu har jag fått en lång kurs i hur man fiksar håret snyggt och att min läxa är att öva, jag får absolut inte ha en vill nästa gång jag kommer. Då kommer hon tydligen klippa av hela bollen. Såhär tycker hon att jag ska börja se ut..!


Elephant.

Är barnsligt förtjust i elefanter tack vare en favorit person som frälst mig. Min syster gav mig idag en söt liten "ring hållare" i form av just detta favorit djur. Hon tyckte att jag skulle göra ett litet photoshoot med denna och jag är inte den som är den, självklart ställer man upp på det. Har aldrig sagt att jag är mogen, undrar när man växer upp..!


Sunny Saturday.

Kanske tjatar, men Gud så oerhört härligt vädret är!!!!!! Vi har myst nere vid isen i edsviken hela dagen typ, underbart.


Beroende framkallande.

Jag är vad man skulle kunna kalla en gambler, jag faller för alla roliga spel på telefonen. Förut var det wordfeud, men min senaste drog är draw something. Ungefär som pictionary, understrykas ska att jag är värdelös på att rita.


Ungefär såhär glad var jag idag.

Har myst på uteservering med Magnus och min lillasyster, otroligt härligt. Vilken energi kick man får av lite solstrålar, underbart! Ikväll blir det tacos, rödtjut och bigbrother. Systeryster är inneboende i helgen, får se hur det går. Hohoho. Nej, skämt åsido. Trevlig helg på er alla!


Barbie.

Jag ser ett typ som en rosa bakelse idag, haha! Hittade en halsduk som var som gjord för min nya jacka, kanske lite överkurs men what the heck. Ska in och möta upp min man i stan nu, hur lycklig blir man inte av detta väder?!


RSS 2.0